2777
2789
عنوان

خواهرم بلاخره پریود شد

287 بازدید | 20 پست

تاپیک های قبلم رو نگاه کنین میفهمین.

میخوام براش هدیه بگیرم.چی بگیرم؟

و چه مراقبت هایی لازمه (12ساله)؟

اگه لایکت کردم یعنی پستتو خوندم .فکر نکن پسندیدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😭😭😭خدایا از درد دارم تلف میشمممم منم پریود شدم دارم میمیرممم

براش پک پریودی بخر 🙂🥲

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

چه خواهر خوبی. کیسه ی آب گرم جزو لوازم مهم این دورانه. از این برقیا باشه بهتره. مدت طولانی گرم می مو ...

مرسی .کجا میفروشن  

مبارکش باشهدم شما هم گرم ببین چی دوسداره همونو بگیراز این پکای فانتزی دخترونه که کیسه آبگرم و ‌‌‌پد ...

ممنون.باشه خوشگلم

اون الان بیشتر نیاز به توجه دارهمن ۱٠ سالم بود پریود شدم یادمه تا صبح گریه میکردم اینکه براش توضیح ب ...

یازده سالم بود پنجم ابتدایی بودم اصلا بلد نبودم چیه اینقدر گریه کردم چرا نباید هیچ کس برام توضیح میداد چقدر از خون تو دسشویی ترسیدم اینقدر جیغ کشیدم مادرم و خواهرم اومدن گفتن چی شده باز هم تا مدتها از بس نفهم و چشم گوش بسته بودم نمیفهمیدم چیه

این کاربری دست دو نفره. (خدایا شکرت برای ‌وجودت )

پک بچین براش که حس خوبی نسبت به این قضیه و بدنش داشته باشه

تو پو ازین بسته نواز بهداشتی کوچولو ها که رنگی رنگی و خوشگله بزار و یا خواستی نزار،کلا برای حس خوبه،و خوراکی یه عالمههههه،بیشتر کاکائو شکلات باشه،با یه پلت سایه رنگی رنگی یا گردنبند خوشگلللل

کاربری دست خودم و دوستمه🥲😂ممکنه دوتا جواب دریافت کنید،راستی الکی ریپ نزن اگه بحث داشتیم من نوتیف باز نمیکنم😂💅🏻