2777
2789

یعنی روانی شدم دیگه

هر چی میشه تو دنیا بشه فقط فرش و مبل چیزی روش نریزه 

بابام مریضه لیوان چای از دستش افتاده چند ساعته فقط داره میگه ریختی رو فرش دیگه لک شد

من جنازم بیفته گوشه خونه میخاد بگه دستت خورده چیزی ریخته رو فرش مردنت ول کن

چای داغ مثلا می‌ریزه روم اول میگه ریخت رو مبل بعد یادش افتادنی میگه پات نسوخت

واقعا انقد مهمه یه لک فرش از جون آدم حتی ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جای مامانت بشی میفهمی حق داره 

دیگه بچه نیستین که هی بریزین لک‌کنین همه جارو 

من خودم سالی یبار میخوام فرش و پرده بشورم شوهرم هزارجور غر میزنه که چرا میشوری پس باید مراقب باشم که کثیف نشه

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰

برای منم مهمه هر چیزی بخوان بخورن باید یه سینی زیر دستشون باشه یا رو فرشی پهن کنن اگر رعایت نکنن همه چیز کثیف میشه و بوی بد میگیره

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
جای مامانت بشی میفهمی حق داره دیگه بچه نیستین که هی بریزین لک‌کنین همه جارو من خودم سالی یبار میخوام ...

من نمیگم که مهم نباشه میگم تو مریض ترین حالت ممکن رو به موت باشی یه چی داغون کنی فقط میگه چرا ریخت رو فرش و مبل نمیگه داری می‌میری یا زنده ای 

مدیونی فک کنی خودم مثل مامانتمولی من میدونم مامانت چی میکشه

چی می‌کشه ؟ هر چی بریزه یه قطره شامپو فرش تموم میشه می‌ره . قرار نیس از جون شوهر و بچت عزیز تر باشه ک 

تو هر موقعیتی،مثلا اگر خدای نکرده مریض باشن تو تخت بخوان چیزی بخورن یه ملحفه ضخیم دارم اول اونو پهن میکنم بعد چیزی که بخوان بخورن توسینی میزارم  ولی اگر نا خودآگاه با همه رعایت کردنا چیزی بریزه دیگه کاری نمیشه کرد،مثلا من سه روز بود مبلامو آورده بودم ظرف آب پرتقال از دست دخترم افتاد رو مبل،اونم کرم رنگ،خوب سریع تمیز کردم و اصلا جاش نموند به دخترم هم چیزی نگفتم

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
تو هر موقعیتی،مثلا اگر خدای نکرده مریض باشن تو تخت بخوان چیزی بخورن یه ملحفه ضخیم دارم اول اونو پهن ...

خب ولی به خودشون چیزی نمی‌گی که .  

یه لقمه غذا میخام بخورم کوفتم میشه . مریضم که شدیم دیگه برمیخوره بهم . مثلا ابجیم مریض بود چند شب استفراغ ناخودآگاه داشت مامانم بچه رو ول کرده گوشه خونه دنبال شامپو فرشه. بابام مریضه ریخته چیزی رو فرش . بابام میگه منو ببرین دکتر مامانم نشسته فقط میگه گند زدی به فرش . یعنی اصلا متوجه نیست باید اول حواسش به عزیزاش باشه بعد به اشیا خونه

خب ولی به خودشون چیزی نمی‌گی که . یه لقمه غذا میخام بخورم کوفتم میشه . مریضم که شدیم دیگه برمیخوره ...

احتمالا وسواس شدید دارن باید با روانشناس مطرح کنن