2777
2789
عنوان

دارم میرم خونه خودم شوهرم وام میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 1761 بازدید | 92 پست
یعنی فقط ما رسم داریم وام ازدواج جهاز میگیریم‌ قسطش شوهر میده

وا حدی میگید ؟؟؟

من وامم رو همسرم گرفت خودشم باز پرداختش رو داد 

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما چجور رسم هایی دارین ، اونا رسم دارن وام ازدواج بدن جفتشو واسه پسر ک زندگیو بسازه

پس فقط واسه وام زن میگیرن؟ وام تو برای خودته وام شوهرتم برای خودش. تو جهازتو بخر. فزدا روز میگن عروس خودش بود و لباسای تنش هیچی جهاز نخرید ـنمیگن وامشو داد به پسرمون. سادهههه نباشش 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

ببین من پدرم گفت وام ازدواج واسه خودتون

رفتیم بانک واسه جفتمون و بریزن خانم گفت کی میخواد قسطشو بده شوهرم گفت من گفت پس جفت قسطارو از حساب شما برداشت میکنم 

ولی شوهرم یخچال و تلوزیون و فرش کنسول و جاکفشی و خودش گرفت دیگه بقیه ام پدرم زحمت کشید

جهازم نخر بعدا خرد خرد بخر.. پولتو طلا بخر عزیزم اونم سرویس و النگو نه سکه ی تمام بهار بخر که اجرت و ...

من با نظر شما کاملا موافقم من وام ازدواجمو با طلاها عروسیمو به باد دادم الکی الکی الان حسرتش هر دقه باهامه به هییییچ مردی نباید اعتماد کرد  

سلام عزیزم میشه من رو در مورد موضوعی راهنمایی کنی؟

سلام عزیرم 

بفرما اگر  بتونم. چشم 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

ممنونم. چشمت پر نور. درخواست دادم عزیزم

پذرفتم عزیزم. پیام بده تا برام بالا بیاد 

وام ازدواج یه کمک هزینه ست برای شروع زندگی مشترک، با تفاهم و توافق دو نفره خرج کنید ، با هم مشورت کنید و اولویت هاتون رو مشخص کنید ، برای زندگی مشترک هم خونه نیاز هست و هم لوازم خونه ، اگه همدیگه رو دوست داشته باشید و تفاهم ، میتونید بسته به شرایط مالی هردوتون یه مقدار از این وام رو لوازم خونه بخرید و قسطش رو ایشون بدن و ضامن هم با ایشون باشه،مقداری هم برای خونه بذارید

اما اینطور که متوجه شدم متاسفانه هیچ کدوم به همدیگه حتی اعتماد ندارید

با خونه اجاره ای و جهاز سبک میشه تشکیل زندگی داد اما بدون اعتماد لازم ، واقعا اشتباهه

بر هر چه همی‌ لرزی ، می‌دان که همان ارزی 🌱

متوحه نشدم سکه بهتره یا النگو؟

صد در صد سکه.. حدود ۴۰ درصد از پول النگو و سرویس و طلای زیورآلاتی، میشه اجرت و مالیات و سود فروشنده.. سود ۷ درصد اجرت ۲۳ درصد مالیاتم حدود ۹ تا ۱۰ درصد.. رو هم یه ۴۰ درصدی میشه اما سکه اینطور نیست