2777
2789
عنوان

دارم میرم خونه خودم شوهرم وام میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 1760 بازدید | 92 پست
بله عزیزم..کلا منطقه ی ما اینجوریه.وام ازدواج برا جهیزیه هست.قسطش هم شوهر میده.

چقدر خوب 

کدوم شهر جسارتا ؟؟

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تازه همسرمون هم کلی ذوق دارن جهیزیه زیاد اوردین😅

چقدر خوب والا 😅😅😅

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

من اولین بار تو نی نی سایت دیدم که گفتن وام خانوم باید خودش یا پدرش قسطش بدن

خب وقتی خانواده ی عروس وامو برمیدارن چرا دوماد باید قسطاشو بده ؟؟

شما وام نباشه جهیزیه با عروسه یا دوماد 

خب وقتی خانواده ی عروس وامو برمیدارن چرا دوماد باید قسطاشو بده ؟؟شما وام نباشه جهیزیه با عروسه یا دو ...

خانواده عروس بر میدارن؟؟؟؟

عزیزم جهاز گرفتیم.

نذاشتیم تو جیبمون..

وام نباشه هم جهاز نصف نصفه.

در کل وام مال عروس داماده.یعنی اینجوری نبستیم.که بگیم وام مال پدر عروس یا پدر داماد باشه.

حتی شده شریکی جهاز میگیرن.

وام بعد عروسی داماد میگیره برا زندگیشون

خونه ای ک زده به نام مادرش ،بمن اعتماد نداره

پس چرا انتظار داره دو دستی وامی که فقط بک بار بهت میدن تقدیمش کنی.... به تو اعتماد نداره. به مادرش داره. اصلا من جات باشم رو  ازدواج با همچین ادمی تجدید نظر میکنم. فردا روز هر چیزی با پول دوتاییتون خریدید میزنه به نام ننش بچه زرنگ 😏😏تو نخوری نپوشی نگردی پول جمع شه بره برا ننش وسیله بخره و سند بزنه. فقط دنیال سوراخ مفت میگشته فکر کنم 😒😒🥴🥴😏😏

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

خب وقتی خانواده ی عروس وامو برمیدارن چرا دوماد باید قسطاشو بده ؟؟شما وام نباشه جهیزیه با عروسه یا دو ...

و اینکه اگه وام نباشه.بزرگترها ی دو طرف موقع عقد که مهریه رو انتخاب میکنن.توافق میکنن مثلا دویست میلیون خانواده ی پسر بدن خانواده دختر جهیزیه بگیره.

یا پسر میگه خودم جهیزیه میگیزم..فقط ی مبلغ به عنوان حق شیر میده خانواده ی دختر

خانواده عروس بر میدارن؟؟؟؟عزیزم جهاز گرفتیم.نذاشتیم تو جیبمون..وام نباشه هم جهاز نصف نصفه.در کل وام ...

خب رسم ما هم جهیزیه با دوطرفه تیکه بزرگا با دوماد بقیه با عروس 

اکثرا هم وام دوطرف رو دوماد میبره و قسطشو خودش میده 

ولی زمانی که عروس وام خودشو برداره باید خانوادش قسطشو بدن حالا برا هرچیزی خرجش کنه