2777
2789
عنوان

کنکوریا میشه بیاین

115 بازدید | 19 پست

من امسال ترمیم اول هستم همه درسا رو ترمیم ثبت نام کردم اگه فقط یه امتحانشو شر‌کت کنم و بقبه رو غیبت کنم صفر میزارن برام؟

من نمیدونم تو تناسخ های بعدی قراره چی بشم ولی شاید همون حسرتی باشم که به دل میمونه؛شکوفه ای که قبل از شکفتن از سرما میمیره؛ رودی که هیچوقت به دریا نمیرسه و خشک میشه؛ شایدم باز یکی باشم که دوستت داره ولی نمیتونه داشته باشدت....کیدراما فقط کیدراما نیست یه سبک زندگیه:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره صفر میشیو نمره‌ای که پارسال گرفتی برات ثبت میشه

اها پس نمره امتحان نهایی خودم برام ثبت میشه؟چون من ۱۴۰۰ فارغ اتخصیل شدم

من نمیدونم تو تناسخ های بعدی قراره چی بشم ولی شاید همون حسرتی باشم که به دل میمونه؛شکوفه ای که قبل از شکفتن از سرما میمیره؛ رودی که هیچوقت به دریا نمیرسه و خشک میشه؛ شایدم باز یکی باشم که دوستت داره ولی نمیتونه داشته باشدت....کیدراما فقط کیدراما نیست یه سبک زندگیه:)
آره صفر میشیو نمره‌ای که پارسال گرفتی برات ثبت میشه

اینطوری نیست که مثلا چون غیبت کردیم بقیه درس ها رو هم ثبت نکنن ؟ اخه گفتن اونایی که ترمیم دوم به بعد هستن اگه فقط یکی رو هم غیبت کنن بقیه امتحاناشون قبول نیست . واسه ترمیم اولی ها هم همینطوره ؟

این رو حتما حتما از مشاور بپرسین، سال ۱۴۰۰ امتحانات مگه نهایی بود؟

اره نهایی بود

خو نمره پارسال ثبت شه یعنی صفر نمیشه دیه

آره دیگه 

نمره این امتحان صفر میشه ولی بالاترین نمره ثبت میشه

ديوانه‌تر از خويش كسى مى‌جستم،دستم بگرفتند و به دستم دادند🙌✨️

اها پس نمره امتحان نهایی خودم برام ثبت میشه؟چون من ۱۴۰۰ فارغ اتخصیل شدم

اگه ۱۴۰۰ فارغالتحصیل شدی که شرمنده

اون سال امتحان نهایی نبوده 😂 چی میخواد برات ثبت بشه

از سال ۱۴۰۲ امتحان نهایی کشوری بوده عشقم

اگه ۱۴۰۰ فارغالتحصیل شدی که شرمندهاون سال امتحان نهایی نبوده 😂 چی میخواد برات ثبت بشهاز سال ۱۴۰۲ ام ...

نه امتحانم نهایی بود مطمئنم اینو 

اگه ۱۴۰۰ فارغالتحصیل شدی که شرمندهاون سال امتحان نهایی نبوده 😂 چی میخواد برات ثبت بشهاز سال ۱۴۰۲ ام ...

یازدهم نهایی نبود ولی دوازدهم نهایی بود

اینطوری نیست که مثلا چون غیبت کردیم بقیه درس ها رو هم ثبت نکنن ؟ اخه گفتن اونایی که ترمیم دوم به بعد ...

ترمیم دومی ها رو نمیدونم

ولی ترمیم اولی ها نه هر درسی غیبت کنی همون درس صفر میشی کاری به بقیه نداره

#خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||