2777
2789
عنوان

کیا با خیانت زندگی کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 1417 بازدید | 94 پست
منم دیدیم ی سال قبل ۲۲ اردیبهشت روز دختر و الآنم دارم باهاش زندگی میکنم هیچوقت هم فراموش نمی کنم اصل ...

واقعا مردی که گوشیش رمز داشته باشه حتما یه خطایی میکنه 

شوهر منم به من رمزشو نمیداد میگفت تو شکاکی 

ولی آشغال داشت همه گه میخورد😪😪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من 3سال عقد بودم با زن مطلقه سن بالا ک دوتا بچه داشت 7سالم بزرگ تر بود زنع از شوهرم دختر هم نیستم .. ...

آرزوی مرگ چرا عزیزم

خداروشکر فهمیدی

۱۸ سالته

کلی فرصت داری

به امید روز ظهورش......😍         اللهم عجل لولیک الفرج ❤
خواهرمشوهرش یک کثیف به تمام معناسبه خاطر بجه هاش ادامه میدهمدتیه مرتیکه آروم کرفته چون فک کنم خیلی ک ...

واقعا خدا همه مردای کثیف رو به راه راست هدایت کنه 

خیابوناام پر شده از زنای ج..ده😓😓😓

شوهرم از اون خیلی بی شرف تر بوده اونو من گذاشتم پای بچگیش چون ۱۷ سالشهشدهر من زن و بچه داشت چرا همچی ...

واکنش دختر خالت چی بود وقتی تو فهمیدی؟

خالت نزد تو دهنش؟

به امید روز ظهورش......😍         اللهم عجل لولیک الفرج ❤
عزیزم ببخش با یادآوریش ناراحتت میکنم، ولی واکنش دختر خالت چی بود وقتی متوجه شد ک شما از خیانتشون خبر ...

عزیزم اونا رابطه ای نداشتن 

تولد دعوت بودیم 

شوهرم من با اون قرار گذاشت بعد برد خونمون ازش سو استفاده کرد 

بعدشم که گندشون درومد 

دختر خالم گریه میکرد میگفت منو ببخش منم جوابشو ندادم

شما چجوری به روش میارین من هیچی نمیگم خیلی طبیعی رفتار. میکنم چون احساس میکنم خواب العان خودم و جر بدم که چی اون اگه من براش اهمیت داشتم این کارو نمی‌کرد می‌دونی خوبی نگفتن هم اینه که به رابطه اونا ترس وارد میشه وقتی بگی دیگه ترسی ندارن مثلا می‌خوان برن پارک میترسن می‌خوان هر ساعت چت کنن حرف بزنن میترسن می‌خوام قرار مدار بزارن میترسن 🤣 🤣 من همین ترس رو از بین ببرم دیگه داره بهشون خوش میگذره

چطوری آشنا شدی باهاش ..همو از اول دوست داشتین و ازدواج کردین یا سنتی

سنتی ازدواج کردیم 

حتی مامانم اصلا نمیداد 

خیلی رفت و اومدن 

بعد ازدواجم خیلی خیلی منو دوست داشت و واقعا قبل بچه دار شون کوچک ترین چیزی ازش ندیده بودم 

ولی من به شدت دو سال اخیر باهاش بد اخلاق بودم نمیدونم چرا خودش میگفت بخاطر اخلاقت منو سرد کردی از خودت