2777
2789
عنوان

شوهرم با وام ازدواج میخواد برای مادرش اینا خونه بخره

| مشاهده متن کامل بحث + 1049 بازدید | 88 پست
وای اسی اشتباه کردی چرا گفتی بالای خونه پدرش بسازه هیچ فکر کردی اگه باباش فوت کنه دیگه خونه جز ارث ح ...

همه اینارو بش مبگم ولی گوش نمیده الان فهمیدم پدر مادرش تو اولویتن

بخدا از بس غصه خوزدم حالم بده

من همه جوره ازشون  سرتر بودم

اینجوری جواب خوبیای منو میده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حقیقتش چقدر شوهرت گوشت تلخ هستش

بگو تو تصمیم اشتباه گرفتی و من نمیام تاوان اشتباه تو بدم 

بگو پدر و مادر منم فک میکردن تو مثل پسرشونی و قراره دخترشونو خوشبخت کنی و اگر همچین چیزی بشنون قطعا ناامید میشن ازت چون بعد از ازدواج اولویت ادم زن و بچشن

بگو اگر اولویتت مادرت هست من ناراحت نمیشم همین الانم میتونیم شرایطو ب قبل عقد برگردونیم و جدا بشیم که نه تو اذیت بشی نه من مورد ناحقی قرار بگیرم 

وامتم ابدا نمیدی بهش ها 

کاری که پدرش نتونسته بکنه رو توقع داره تو براش انجام بدی

دقیقا تقصیر خودمه اینقد باهاش راه اومدم برای هر کی تعریف میکنم میگن باید خونواده شوهرت تورو طلا بگی ...

ببین هرچی راه بیای بدتر ازت میکنن بدتر فکر میکنن هالویی ببخشیدا بدتر ازت سواری میگیرن یه کم هوچی بازی دربیار تا حساب کار دستش بیاد یا به بابات بگو تا حالیش کنه

خدایا شکرت که بهم نی نی سالم دادی  1399\10\30 مثبت شد بی بی چکم  
همه اینارو بش مبگم ولی گوش نمیده الان فهمیدم پدر مادرش تو اولویتنبخدا از بس غصه خوزدم حالم بدهمن همه ...

اصلن قبول نکن ..تو ی ساختمون زندگی کردن تو یه خونه 

ینی گند زدی به زندگیت ...فردا هم هی میخواد چیزی برا بگیرع میگه مامانم ندارع بزار اول اون 

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲

حقیقتش چقدر شوهرت گوشت تلخ هستشبگو تو تصمیم اشتباه گرفتی و من نمیام تاوان اشتباه تو بدم بگو پدر و ما ...

😔نمیتونم به راحتی حرف جدا شدنو بزنم اخه سنی ندارم ۲۳ سالمه

خوبیای دیگه ای هم داره ولی واقعا این حرفش بدجور اذیتم میکنه 

همه اینارو بش مبگم ولی گوش نمیده الان فهمیدم پدر مادرش تو اولویتنبخدا از بس غصه خوزدم حالم بدهمن همه ...

اگر بخوای احساساتی پیش بری پی همه چیزو ب تنت بمال یا همین جا سفت و سخت بگو شوهر جان تصمیمت رو بگیر عزیزم که اولویتت چیه چون منم نمیتونم به خاطر علاقه ای که فقط توی زبونته عمرم رو بذارم وسط

من علاقه رو توی رفتار و بعد توی گفتار میبینم

نمیخوام تو دلت خالی بشه ولی این مدل پسرا همه چی رو اول برای پدر و مادرشون میخوان و توقع دادن زنشون هم راحت بگه چشم خیلی مسیر سختی داری ولی اجازه نده از همین اول توقع داشته باشه درست صحبت کن آروم و دعوا نکن ولی بگو مسئول زندگی کس دیگه ای نیستی شاید مادربزرگش تا ۲۰ سال دیگه زنده موند 

زشته چشمشون دنبال مرگ کسی باشه

منم یه عروس خوب و حرف گوش کن بودم الان بیچاره شدم

دقیقن همینه ..منم اوایل ساده بودم ولی سوارم شدن 

منم دیگه کلن برعکس شدم ..ولی جاری دومم از همون اول کاری کرد ب اینا که الان مادرشوهرمم خرج بچه هاشم میده

البته برادرشوهرای مجردم دیگه نمیزارن ..دیگه اونام فهمیدن چ گرگی هستنش

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲

ببین هرچی راه بیای بدتر ازت میکنن بدتر فکر میکنن هالویی ببخشیدا بدتر ازت سواری میگیرن یه کم هوچی باز ...

اکه ی بابای خوب داشتم اینقد از سادگی و مهربونی من سو استفاده نمبشد

پدر مادرم جدا شدن

اینارو ب مامانم نمینونم بگم میترسم غصه بخوره اذیت بشع

مامان من با اینکه تنهایی کار کرد  تونست برای خودش خونه بخره

چحوری بابای شصت سالش نتونست خونه تهیه کنه برای زنش

خودش گفت بردار کسی مال تورو نمیخاد نترس نمیخورم پولتواینجوری گفت بدم اومداتفاقا من خودم بش دادم ک سر ...

بهش بگو من همه جوره با تو راه اومدم 

اما تو قدرنمیدونی 

تازه به من میگی خودتو خراب کردی 

این تویی که خراب شدی تو ذهن من 

تو از اعتماد من سو استفاده کردی 

بگو تو داری نامردی میکنی 

اولویت خونه دار شدن پدر مادرشه انگار من هویجمحرفم میزنم میگه تو چ ادمی هستی ب جا اینکه بگی عیب نداره ...

بگو خودت چه ادم‌ پررو و تیغ زنی هسی به جای تشکیل زندگی میخای کاسبی کن؟!

تو یه تاپیکی بودم موضوعش این بود که اقا طلاهای مجردی خانومو میخاس بگیره اما هیچی به نام خانوم نزنه ویه کاربر اقا اومده و زر زر اضافه که خانوما کاسبن و‌پست و حقیرن شوهرو میتیغن حالا معلوم شد مردا چی هستن واسه وام زن‌ گرفته هه 

خودشون کاسب نیستن چین؟؟!!!

😔نمیتونم به راحتی حرف جدا شدنو بزنم اخه سنی ندارم ۲۳ سالمهخوبیای دیگه ای هم داره ولی واقعا این حرفش ...

عزیزم همین یک بدیش کافیه تا هر روز یکی از خوبیهاش قربانی و پر پر بشن پس اصلا فکر نکن با مردی که خودش رو مسئول زندگی پدر و مادرش میدونه  میشه خوشبخت شد 

من برادرم وقتی دید مسئولیت زندگی ما رو و مادرم رو قبول کرده گفت ازدواج نمیکنم و وقتی که مادرم از ی ارگانی بهش خونه قسطی دادن و حقوقش اوکی شد بعد برادرم رفت ازدواج کرد به همین راحتی