شوهرم علاقه ای به ادامه زندگی نداره و طلاق میخواد گفته کاری میکنه خسته بشی بدون مهریه بری منم نمیخوام به هدفش برسه اونی که غرور نداره شوهرم هست که با اینکه حق طلاق داره اقدامی نمیکنه بخاطر پول چرا همه به چشم یه بدبخت ضعیف بهم نگاه میکنن منکه دارم زندگیم. رو میکنم کاری ندارم بهش بخدا الان بهم خبر مرگش بدن برام بی اهمیت ترین خبره عمرم میشه
چرا با ترک کردن و یه گوشه خونه پدرم نشستن تا آقا چندین سال منو تو دادگاه ها نگه داره تا مهریه ببخشم میشه غرور؟
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
همین خوبه برگشتی خونت. نتونه عدم تمکین بزنه. از اول همین بود یا الان جن زده شده؟ چند ساله ازدواج کردی؟ انتخاب خودش نبودی؟
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!
من دوران عقدم دارم جدا میشم رفته دادخواستشو پس داده تا من اقدام کنم که مهریه نده منم هیچ وقت اقدام نمیکنم خیلیا میگن مهریه رو ببخش بلاتکلیف نمون ولی برام مهم نیست اینم بگم مهریه ام چیزی نیست 7 تاس ولی گدا اونم نمیده