2777
2789
عنوان

بیاین یکم ب منِ منتظر دلداری بدین

231 بازدید | 31 پست

سلاام پس چرا نمیاد😣خسسته شدم.همش دلم میخواد بیاد ببینمش بغلش کنم اون پوست نرمشو دست بزنم ووووییی 😍😍😍چرااینقد دیر میگذره آخه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوش بحالت.برای من منتظر هم دعا کن....😢

این دو قلو های خوشگل و ناز و تپل تو دل من چیکار میکنن؟؟؟😒شوخی کردم. ..😊خوش اومدین عزیزای مامان😗😍😍😍😗خدایاااااااا شکرت....عاشقتم....شکرت😍😍😍
خب خیلی دیر میگذره الان دیگه کامله پاشه بیاد چقد ناز دارن این بچه ها 

بایدم ناز داشته باشن ، خودشون میدونن که چقدر عزیزن

گیرم که خلق را به فریبی فریفتی / با دست انتقام طبیعت چه می کنی !
بایدم ناز داشته باشن ، خودشون میدونن که چقدر عزیزن

بعله دیگه از همین اول کار باید نازشونو بکشیم.ما چن نفربا هم حامله بودیم الان اونا زایمان کردن من موندم بی حوصله شدم 

دختره یا پسر.. طبیعی یا سزارین..

وایسا بیاد میکی خوشا اونموقع که تو شکمم بود

پیج فروش لوازم آرایشی دارم در اینستا با مناسب ترین قیمت و کمترین سود😍بیا یه نگاهی بنداز ضرر نمیکنی😉اگه دوست داشتی فالو کن@arayeshiisorkhab
خداوند به خوشی و مبارکی نصیبتون کنه

❤❤❤❤

این دو قلو های خوشگل و ناز و تپل تو دل من چیکار میکنن؟؟؟😒شوخی کردم. ..😊خوش اومدین عزیزای مامان😗😍😍😍😗خدایاااااااا شکرت....عاشقتم....شکرت😍😍😍
دختره یا پسر.. طبیعی یا سزارین.. وایسا بیاد میکی خوشا اونموقع که تو شکمم بود

پسره...طبیعی اگه خدا بخواد...😅😅😅وااای نگووو یعنی بعد بدنیا اومدنش هم من باید استرس داشته باشم آخه