2777
2789

برای واکسن های دیگه ش کی تب میکرد؟!

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چهار ماهگی رو تپ کرد

خب چند ساعت بعدش؟!من دختر اولیم خیلی بد واکسن بود یک روز کامل تب میکرد دومی راحت تر بود کلا دوازده ساعت تب میکرد

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

خب چند ساعت بعدش؟!من دختر اولیم خیلی بد واکسن بود یک روز کامل تب میکرد دومی راحت تر بود کلا دوازده س ...

از ظهرش شروع شد تبش.ینی کی فراره تب کنه؟😔خیلی میترسم

چرا میترسی؟!تبش که فرقی ندارن فقط پاشون دردناک میشه که اونم مسکن که میخورن دردش خوب میشه

اونقدر سخت نیست. کلا واکسن ۱۸ ماهگی یادآور واکسن های ۲و۴ و ۶ ماهگی هستن. قدیمترها واکسن ۱۸ خیلی سنگین بود از دردش بچه ۱_۲ روز راه نمی رفت الان اونجوری نیست

به پسر من مسکن نداده.چه مسکنی؟

همین استامینوفن منظورمه دیگه هم تب‌بر هست هم مسکن