2777
2789

آقا من بعد از 5 ماه تحقیقو مطب گردیو پس انداز بلاخره دکتر مهیار ابیلی رو واسه عمل بینیم انتخاب کردم😍

الانم فردا صبح جراحیمه لطفا برام دعا کنید همون چیزی که دلم میخواد بشه آخه به سختی پولشو جور کردم🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بسلامتیچی شد که این دکتر رو انتخاب کردی؟دلیلیش به خیلیا شاید کمک کنه

مهم‌ترین دلیلش این بود که

1:من وقتی دو بار مطبش نشستم عمل شده هاشو دیدم اصلا بینی‌ها شبیه به هم نبود

یعنی از اون دکترا نبود که وقتی بینی رو میبینی بگی کار فلان دکتره

هرکیو طبق اون خواسته ای که خودش داشته و تا جایی که میشده شبیه به خواستش عمل کرده بود

2:دکتری نبود که بگه حرف حرف منه و اصلا به خواسته های خودت توجه نکنه ولی اگه یه جایی یه چیزی میخواستی که نمیشد صادقانه میگفت نمیشه پیش هر دکتری بری اگرم بگه میشه بعدا مشکل واست ایجاد میشه

3:من تو مطبش فقط بینی استخونی ندیدم آخه جدیدا مد شده این دکترایی که معروف شدن میگن ما فقط استخونی عمل میکنیمو از این حرفا ولی من تو مطب ابیلی هم استخونی دیدم هم گوشتی

خب گوشتیا ورمشون بیشتر بود ولی اصلا اینجوری نبود که من یه بینی کجو نامتقارنو اینا ببینم

4:قیمتش که نه خیلی ارزون بود که آدم شک کنه و بترسه نه خیلی فضایی بود که پول مفت بگیره از آدم

حالا بذارید عمل کنم میام ایشالا بینیم خوب باشه همه چیزو میگم بهتون از بعد عملم

مهم‌ترین دلیلش این بود که1:من وقتی دو بار مطبش نشستم عمل شده هاشو دیدم اصلا بینی‌ها شبیه به هم نبودی ...

عزیزم شما عمل شدی؟
بیا از وضعیتت بگو واسمون ببینم واقعا خوب بوده دکترت🥲