2777
2789
عنوان

حکمت خدارو شکر هرکسی میخواد بهش نمیده اما هرکسی ک نمیخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 62 پست

عزیزم روحیه خیلی تاثیر داره برای اینکه اسپرم داخل رحم شما به لقاح تبدیل بشه اینو کسی بهت میگه که چندسال منتظر بوده 

من ی سقط داشتم و تا چندین سال اقدام بود هیچ مشکلیم نه خودم داشتم نه شوهرم همه ازمایشای دنیارو دادیم یعنی اینقد کریه میکردم که نگممم...اینقد دلمو شکستن 😔 الان یادم میاد اعصابم بهم میریزه الان میفهمم که اگه نمیشد همش مال استرسم بود و ناراحتیم 

بعد چند سال زمانی شد که تغذیمو درست کردم رفتم یکسالو خورده ای باشگاه فیت فودو نوشابه کلا گذاشتم کنار و اصلا بیخیال بچه شده بودم 

سعی میکردم حواسمو پرت چیز دیگه ای کنم همچین که میخواست فکرم درگیر بشه میرفتم بیرون 

شمام الان بهش فک نکن خدا خیلی بزرگه من با همه وجود اینا بعد دوسال که گذشت از همه اینا گرفت الان همش میمیرمو زنده میشم تا بخواد به اخر برسم ولی بازم سعی میکنم فکرمو رها کنم 

توکل کن به خدا حتما حکمتی درش هست 

حکمت من این بود که سنم بره بالاتر و تجربمو ببرم بالا 

شوهرم و خودم قدر بچرو بیشتر بدونیم عزیزم و خیلی چیزای دیگه که الان میفهمم این کوچیکترینشونه خدا به دل همه نکاه میکنه پس نگران نباش خدا تو ناامیدی ی بذر نیکاره تو باغچه دلت

انشالله به خق حضرت زهرا همین ماها خدا ی تودلی بزاره تو دامنت ولی تروخدا استرس نداشته باش اشتباه منو نکن 😔❤️😘

روزای خوب توی راه😎✌🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم روحیه خیلی تاثیر داره برای اینکه اسپرم داخل رحم شما به لقاح تبدیل بشه اینو کسی بهت میگه که چند ...

مرسی عزیزم ان شاالله خدا ب دل مهربونت بهت نی نی خوشگل باهوش بچه های خوب وموفقی ک باعث سربلندیت این دنیا و اون دنیا باشن

خیلی ازت ممنونم ک اينجوری مث یه خواهر راهنماییم کردی و بهم امید دادی 

از ته دلم برات دعا میکنم خدا به جفتون و هرکسی ک منتظره بچهایی سالم صالح و مومن بده

مرسی عزیزم ان شاالله خدا ب دل مهربونت بهت نی نی خوشگل باهوش بچه های خوب وموفقی ک باعث سربلندیت این د ...

ی دنیا ازت ممنونم عزیزم دلم 

هرچی دعا کردی چند برابرش نصیب دل مهربون خودت بشه ❤️🤲🏻😘

روزای خوب توی راه😎✌🏻

عزیزم یه سوال امکانش هست من چهار روز زودتر از موعدم بی بی چک بزنم ؟؟

نه گلم امکان خطا داره 

حداقل پنج روز از موعدت باید گذشته باشه 

ولی زیادم روی بیبی چکا حساب باز نکن خوشگلم منمه هر وقت میزدم مثبت میشد میرفتم ازمایش منفی بود اینقد حالم بد میشد 😔

روزای خوب توی راه😎✌🏻