2777
2789
عنوان

حکمت خدارو شکر هرکسی میخواد بهش نمیده اما هرکسی ک نمیخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 413 بازدید | 62 پست
یعنی بهت نگفته خودش رفته ازمایش داده؟ پس واجب شد حتما برگه ازمایشش رو ببینی شاید الکی میگه سالمه، مر ...

اره اون خودش چون فکر میکرده مشکل از خودشه رفته آزمایش داده

جوابشو بهم نشون نداد اما آزمایشی رو که دکترم براش این ماه نوشته رو میگه میدم جوابشو خودت برو بگیر ببر پیش دکتر

ن برا مردونگیو اینا نیس طفلک خودشم خیلی استرس داره

وای خدا از دهنت بشنوه اما خب این درد کمر برا چیه دردهای پریودیم از دیشب نصف شب شروع شد

قشنگم وقتی سالمی مشکلی نداری شوهرتم سالمه شاید یکم طول بکشه ولی میشه باز برو دکتر راجب تغذیه هم ازش بپرس که چه تغذیه ای داشته باشی کمک میکنه

🫂🙂سردرگم در هیاهو

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرچی بهش گفتن تو استرس نگیر گلم به حرف بقیه توجه نکن

از سال اول ازدواجمون  مادر بزرگش همش میگه بچه بچه و گیر داده بریم برات زنگ بگیرم برات بچه بیاره

اخه من خانواده پدریم عمه هام دوتاشون بچه ندارن 

میگن اینم شاید مث اونا

😭😭😭😭

قشنگم وقتی سالمی مشکلی نداری شوهرتم سالمه شاید یکم طول بکشه ولی میشه باز برو دکتر راجب تغذیه هم ازش ...

چشم عزیزم حتما این ماه میرم

دعا کن این ماه بشه ولی اگه نشد حتما میرم و دوباره ورزشامو شروع میکنم

از سال اول ازدواجمون مادر بزرگش همش میگه بچه بچه و گیر داده بریم برات زنگ بگیرم برات بچه بیارهاخه م ...

خیلی اذیت میکنن واقعا بعضیا عصبی میشم وقتی این چیزا رو مبشنوم .....

تو قوی باش گلم شما سالمی انشالله هم درست میشه ولی نه بخاطر حرف بقیه بخاطر اینکه خودتون میخاین مادر پدر بشین🫂

🫂🙂سردرگم در هیاهو

خیلی اذیت میکنن واقعا بعضیا عصبی میشم وقتی این چیزا رو مبشنوم .....تو قوی باش گلم شما سالمی انشالله ...

چشم عزیزم ممنون

من خواهر  کوچیکه اما خداروشکر شما هستین 

یه همچين عزیزانی ک ب ادم دلگرمی میدین 

چشم عزیزم ممنونمن خواهر کوچیکه اما خداروشکر شما هستین یه همچين عزیزانی ک ب ادم دلگرمی میدین

قربونت برم 🥺🫂🫀درکت میکنم اطراف منم این ادما هستن میدونم چقدر میتونن اذیت کننده باشن 

🫂🙂سردرگم در هیاهو

بااین حجم از استرسی ک داری متاسفانه باید بگم باردار نمیشی(اینجوری گفتم ک یکم به خودت بیایی زن😂)

ولی امیدوارم باردار باشی😍

چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ  

😄😄😄😄 مرسی عزیزم وسط اشکام خندونیم چشم سعی میکنم آروم باشم

آفرین🥰😂

چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ