عزیزم روحیه خیلی تاثیر داره برای اینکه اسپرم داخل رحم شما به لقاح تبدیل بشه اینو کسی بهت میگه که چندسال منتظر بوده
من ی سقط داشتم و تا چندین سال اقدام بود هیچ مشکلیم نه خودم داشتم نه شوهرم همه ازمایشای دنیارو دادیم یعنی اینقد کریه میکردم که نگممم...اینقد دلمو شکستن 😔 الان یادم میاد اعصابم بهم میریزه الان میفهمم که اگه نمیشد همش مال استرسم بود و ناراحتیم
بعد چند سال زمانی شد که تغذیمو درست کردم رفتم یکسالو خورده ای باشگاه فیت فودو نوشابه کلا گذاشتم کنار و اصلا بیخیال بچه شده بودم
سعی میکردم حواسمو پرت چیز دیگه ای کنم همچین که میخواست فکرم درگیر بشه میرفتم بیرون
شمام الان بهش فک نکن خدا خیلی بزرگه من با همه وجود اینا بعد دوسال که گذشت از همه اینا گرفت الان همش میمیرمو زنده میشم تا بخواد به اخر برسم ولی بازم سعی میکنم فکرمو رها کنم
توکل کن به خدا حتما حکمتی درش هست
حکمت من این بود که سنم بره بالاتر و تجربمو ببرم بالا
شوهرم و خودم قدر بچرو بیشتر بدونیم عزیزم و خیلی چیزای دیگه که الان میفهمم این کوچیکترینشونه خدا به دل همه نکاه میکنه پس نگران نباش خدا تو ناامیدی ی بذر نیکاره تو باغچه دلت
انشالله به خق حضرت زهرا همین ماها خدا ی تودلی بزاره تو دامنت ولی تروخدا استرس نداشته باش اشتباه منو نکن 😔❤️😘