2777
2789
عنوان

رفتن به نظام برای خانما

488 بازدید | 25 پست

چند وقت پیش دختر خالم آزمون استخدامی پلیس انتظامی و شرکت کرد و قبول شد و رفت

حالا چند وقته خالم میگه خیلی خوبه دختر بره  نظام اقتدار داره و....مامانم از بابام پرسید اگه فلانی(من)رشته مدنظرم و قبول نشم دوست داری بره نظام؟!

بابام خیلی اعصبانی شد و گفت نه به هیچ عنوان (البته من خودم علاقه ندارم جداً)دخترمن بره نظام اصلا واسه داداشمم نذاشت گفت هرشغلی که میخواید و انتخاب کنید(خود بابام افسر انصرافیه نیرو دریایی بوده)  وقتیم ازش دلیل نه گفتنش پرسیدم یه سری حرفا گفت که باورش برام سخته...

ماهها پیش در یک شب بارانی" نمی توانم" درونم را در زیر خروارها خاک دفن کردم تا مدتهابه احترامش لباس سیاه پوشیدم وساعتها را به شیون و مویه کردن گذراندم تا باوجدانی آسوده با می توانم دست دوستی بدهم🕊

ببین عزیزم همکارای بابات لابد بد بودن، که البته اون ارتش بوده و این دخترخالت نظامیه ،اصلا ارگان هاشون فرق داره 

من خیلی وقته دیگه کنکوری نیستم.. لطفا تو تاپیکای مذهبی و چله تگم کنین😁خدای بزرگم،الهی قربونت برم میشه اول سلامتی و آسودگی مامان و ابجیامو ببینم بعد بمیرم؟ میشه مامانم سلامت و خوشحال باشه و آبجیمم بتونه راحت جدابشه و با بچه های نازش خوشحال و سالم زندگیشونو بکنن؟ تنها خواسته مهمم از خدا همینه🤍🥲الان که تااینجا خوندین، میشه برای شادی روح بابای تازه فوت شدم یدونه صلوات بفرستین؟مادرمون، حضرت زهرا نگهدارما و ایرانیا باشه🌟🤲

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من که عاشقشم👩🏻‍🦯

من خیلی وقته دیگه کنکوری نیستم.. لطفا تو تاپیکای مذهبی و چله تگم کنین😁خدای بزرگم،الهی قربونت برم میشه اول سلامتی و آسودگی مامان و ابجیامو ببینم بعد بمیرم؟ میشه مامانم سلامت و خوشحال باشه و آبجیمم بتونه راحت جدابشه و با بچه های نازش خوشحال و سالم زندگیشونو بکنن؟ تنها خواسته مهمم از خدا همینه🤍🥲الان که تااینجا خوندین، میشه برای شادی روح بابای تازه فوت شدم یدونه صلوات بفرستین؟مادرمون، حضرت زهرا نگهدارما و ایرانیا باشه🌟🤲

به اینم فکرکنیم هرشغلی به زن و مرد باهم احتیاج داره😅

بهم گفت اگه بری میشی( ببخشید این اصطلاح و بکار می برم)

میشی گماشته بالا دستیا هرکاری اونا بگن باید انجام بدی اگه بخوای انصرافم بدی دیگه دیره

جدی حقیقت دار؟

ماهها پیش در یک شب بارانی" نمی توانم" درونم را در زیر خروارها خاک دفن کردم تا مدتهابه احترامش لباس سیاه پوشیدم وساعتها را به شیون و مویه کردن گذراندم تا باوجدانی آسوده با می توانم دست دوستی بدهم🕊

ببین عزیزم همکارای بابات لابد بد بودن، که البته اون ارتش بوده و این دخترخالت نظامیه ،اصلا ارگان هاشو ...

یعنی شرایط انتظامی بهتره؟!

بهم گفت اگه بری میشی( ببخشید این اصطلاح و بکار می برم)میشی گماشته بالا دستیا هرکاری اونا بگن باید ان ...

والا در مورد سینما هم همین حرف و میزنن در مورد کار اداره جات و شرکتی هم همین حرف و میزنن .. اگر بخوای به حرف مردم باشی زن کلا نباید کار کنه چون تو جامعه در خطره .

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

بهم گفت اگه بری میشی( ببخشید این اصطلاح و بکار می برم)میشی گماشته بالا دستیا هرکاری اونا بگن باید ان ...

خب هرشغلی درجه بالا و پایین داره دیگه و برای مثال ستوان از سرهنگش دستور میگیره ایا منطقی نیست؟

بابا هر شغلی هم خوبی داره هم بدیتوی هر شغلی آدم خوب هست آدم بد هست

اتفاقا منم همین و گفتم که هرقشرری خوب و بد داره

ولی میگفت نه نظام ارگانیه همه چی به اطاعت از رییست مافوقت بستگی داره