2777
2789
عنوان

رفتن به نظام برای خانما

| مشاهده متن کامل بحث + 488 بازدید | 25 پست
یعنی شرایط انتظامی بهتره؟!

من که هنوز نرفتم ولی خیلی دوسش دارم شغلشو👩🏻‍🦯

بیشترم بخاطر اینه که دختری که نظامی باشه واقعا پرستیژش بالاس، هم اینکه خب کسی نمیتونه دیگه زوربگه 😅

من خیلی وقته دیگه کنکوری نیستم.. لطفا تو تاپیکای مذهبی و چله تگم کنین😁خدای بزرگم،الهی قربونت برم میشه اول سلامتی و آسودگی مامان و ابجیامو ببینم بعد بمیرم؟ میشه مامانم سلامت و خوشحال باشه و آبجیمم بتونه راحت جدابشه و با بچه های نازش خوشحال و سالم زندگیشونو بکنن؟ تنها خواسته مهمم از خدا همینه🤍🥲الان که تااینجا خوندین، میشه برای شادی روح بابای تازه فوت شدم یدونه صلوات بفرستین؟مادرمون، حضرت زهرا نگهدارما و ایرانیا باشه🌟🤲
بهم گفت اگه بری میشی( ببخشید این اصطلاح و بکار می برم)میشی گماشته بالا دستیا هرکاری اونا بگن باید ان ...

خب واقعا هم همینه همسر منم درجش استوار دوم و هر چی که فرماندش دستور بده این باید انجام بده طرف بالا ترین درجه هم باشه با ۲۰ سال سابقه کار بازم یه‌ بالا سری داره که بهش دستور بده

وَلی زور خدا از هَمه بیشتره🌸

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب هرشغلی درجه بالا و پایین داره دیگه و برای مثال ستوان از سرهنگش دستور میگیره ایا منطقی نیست؟

میگفت گاهی ادم و مجبور به انجام دادن کارای غیر عقلانی می کنن میگفت من خودم با چچشم خودم دیدم واسه همین انصراف دادم

از طرفی من به حرفای بابام شک دارم ولی از طرفیم میگم یعنی هرکی میره نظام جدی این با این شرایط باید کنار بیاد؟

ماهها پیش در یک شب بارانی" نمی توانم" درونم را در زیر خروارها خاک دفن کردم تا مدتهابه احترامش لباس سیاه پوشیدم وساعتها را به شیون و مویه کردن گذراندم تا باوجدانی آسوده با می توانم دست دوستی بدهم🕊

تو هرشغلی هم خوب هس هم بد....

بعد اینکه خیلی هم راحت جذب نمیکنن....

من خودم چن سال پیش خواستم جذب بشم تو شهر خودمون که کلا جذب نبود

تو تهرانم گفتن فقط از طریق دانشگاه کوثر که چن سالی بود اصلا جذب نداشتن...بعد اینکه گفتن برا جذب دخترا تو تهران طرف حتما باید ۳ سال آخر دبیرستان رو تهران خونده باشه🫠

میگفت گاهی ادم و مجبور به انجام دادن کارای غیر عقلانی می کنن میگفت من خودم با چچشم خودم دیدم واسه هم ...

ببین اینکه بابات دوست نداره کارکنی یه دلیله🥲

دوم هم شاید واقعا اداره اونا اونجوری بوده، و اینکه این یه نمه امنیتم والا بخاطر اونا داریم دیگه شاید بنظر ما غیرعقلانیه ولی موثره

من خیلی وقته دیگه کنکوری نیستم.. لطفا تو تاپیکای مذهبی و چله تگم کنین😁خدای بزرگم،الهی قربونت برم میشه اول سلامتی و آسودگی مامان و ابجیامو ببینم بعد بمیرم؟ میشه مامانم سلامت و خوشحال باشه و آبجیمم بتونه راحت جدابشه و با بچه های نازش خوشحال و سالم زندگیشونو بکنن؟ تنها خواسته مهمم از خدا همینه🤍🥲الان که تااینجا خوندین، میشه برای شادی روح بابای تازه فوت شدم یدونه صلوات بفرستین؟مادرمون، حضرت زهرا نگهدارما و ایرانیا باشه🌟🤲
بهم گفت اگه بری میشی( ببخشید این اصطلاح و بکار می برم)میشی گماشته بالا دستیا هرکاری اونا بگن باید ان ...

بابای من یه‌زمانی مبارزه با مواد مخدر کار می‌کرده

یه تایمی آگاهی بوده و پرونده قتل و جرایم مالی و...داشته

و می‌گه پر از پرونده‌هاییه که خود رؤسای پلیس  به نحوی بخوان مجرم رو بی‌گناه نشون بدن و  اگه کسی از زیردست‌ها مخالفت کنه تهدید می‌شه به مقام پایین تر و پرونده اداری درست کردن براش و اخراج و بازداشت و...

ولی خب همه‌جا اینطور نیست قطعا و آدم خوب هم زیاد هست 

.She's somebody , not some body.  

والا در مورد سینما هم همین حرف و میزنن در مورد کار اداره جات و شرکتی هم همین حرف و میزنن .. اگر بخوا ...

اخه شرایط انصرافشم سخته 

مثلا خود بابام علاوه بر جریمه مالی،۶ماه حبس شده و ممنوعیت از تمام مشاعل دولتی رو در پی داشته  البته این قضیه ماله سال ۸۲الان و نمیدونم

ماهها پیش در یک شب بارانی" نمی توانم" درونم را در زیر خروارها خاک دفن کردم تا مدتهابه احترامش لباس سیاه پوشیدم وساعتها را به شیون و مویه کردن گذراندم تا باوجدانی آسوده با می توانم دست دوستی بدهم🕊

من که هنوز نرفتم ولی خیلی دوسش دارم شغلشو👩🏻‍🦯بیشترم بخاطر اینه که دختری که نظامی باشه واقعا پرستی ...

امیدوارم به هدفت برسی🌱

امیدوارم به هدفت برسی🌱

همچنین همچنیننن

ببین اینکه بابات دوست نداره کارکنی یه دلیله🥲دوم هم شاید واقعا اداره اونا اونجوری بوده، و اینکه این ...

نظر دوم و کاملا قبول دارم. 

ولی اولی و نه چون با توجه به شناختی ازش دارم ذهن بسته ایی نداره تو این قضیه حتی واسه داداشمم راضی نبود