2777
2789
ارعه چایو گوشت زیاد میخوریم😂👍و زبانمونم عاشقشیم ولی وقتی مهمان فارس داریم حتی پیرزنهامونم ک با سخت ...

نه من یکی دوتا دوست تبریزی دارم خیلی خوبن واقعا

دوستم اومد چند کلمه بهم تبریزی یاد بده اقد سخت بود

حتی نمی تونستم تلفظ کنم 😂

بنظرم زبون سختی دارن  وهمه نمی تونن یاد بگیرن

نهه صدا برای اینکه ک ما وقتی تورکی صحبت میکنیم بلند و کلفت صحبت میکنیم درحالی ک صحبتمون عادیهمن دوست ...

نه می‌دونی چیه همکلاسی هام میگفتن ما دوست نداریم با ترک خودمون ازدواج کنیم خیلی بداخلاقن مرداشون اما دختراش من دوست زیاد دارم خوبن خیلی ،، خانوم سابق شوهرمم ترک بود برادر زن سابقش هر روز زندانه بخاطر دعوا 

💚🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه می‌دونی چیه همکلاسی هام میگفتن ما دوست نداریم با ترک خودمون ازدواج کنیم خیلی بداخلاقن مرداشون اما ...

شاید طایفه اشون اینجودی بودن

ولی من بشخصه دوست ندارم با غیر تورک ازدواج کنم

چون همزبانمه هم مرداشون خیلی پرکارن و واقعاا مرد تورک تنبل ب ندرت پیدا میشه 

هم غیرتین نه از اینا ک چادرو اینا بپوش نههه

روی زندگیو زنو بچشون غیرتین 

فقط باید دید ایاا خانواده بهش وابسته هست یا ن 

چون اگر وابسته باشه یکم زندگی سختتر میشه چون مادرشوهرای بد زیادن توو تورکا 

نهه صدا برای اینکه ک ما وقتی تورکی صحبت میکنیم بلند و کلفت صحبت میکنیم درحالی ک صحبتمون عادیهمن دوست ...

اتفاوقا ترکای تبریز و ارومیه خیلی با ناز و ظریف و صدای ملیح حرف میزنن گ رو هم خیلی  شیرین ج  تلفظ میکنن  اردبیلی های عزیز کمی ترکشون محکم و با صدای بلنده 

نه می‌دونی چیه همکلاسی هام میگفتن ما دوست نداریم با ترک خودمون ازدواج کنیم خیلی بداخلاقن مرداشون اما ...

نه والا ما دعوایی توو طایفه مون نداریم

میگم ک عزیز بستگی داره تورک کجا بوده باشه 

و اونم باز ب تورک بودنش ربطی نداره ب محیطی ک بزرگ شده و شرایط افتصادیو روحی روانیو...

نمیشه چون سه چهارتا تورک بد دیدید بگید تورکا همه این مدلین

ما خیلی قوم بزرگی داریم 

اتفاوقا ترکای تبریز و ارومیه خیلی با ناز و ظریف و صدای ملیح حرف میزنن گ رو هم خیلی شیرین ج تلفظ می ...

ارعهه ولی متفاوته ببین ما ب بیا میگیم گَ ولی تبریزیا میگن جَ

شااید تورک همسایه اون خانمم مثل ما بوده لحن صحبتش

ولی گفتن تبریزیم 

چون خیلی از تورکا میگن تبریزیم الکیم میگن درحالی ک میانه ای هستن

اتفاقا زیاد دعوایی نیستن تورکا 

البته تورک یه شهر خاص شنیدم  خشن هستن حالا اسم اون شهرو نمیگم سو تفاهم نشه 

کلا همه جا خوب و بد هست 

ولی ترکا  به غیرت و خانواده دوستی معروفن و طلاق خیلی توشون به ندرت دیده میشه