2777
2789

ببین نمیشه کلی گفت.. 

ممکن یه آدم ترک باشه ولی آدم خوبی نباش

درکل چیزیکه من می دونم

چای و غذای های گوشتی زیاد دوس دارن

یکم رو زبان خودشون تعصب دارن ینی یه فارس بره اونجا

یکم براش سخت می گذره

چون اکثرا با زبون رسمی خودشون صحبت می کنن... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صفر صد توشون زیاده

بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره  گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش .      به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده .      متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

اگر میخوایید دختر بدید درحالی ک تورک نیستید بیشتر رفتو امد کنید بیشتر راجب رسموروسومات صحبت بشه 

بعد خدا خواست اوکی بود بدید

و اگر قراره دختر بگیرید ادمای خوبین کلا دخترای تورک بالای ۸۰ ۹۰ درصد اهل زندگی هستن و بسازن

ترک تبریز رو نمیدونم اما من قدیما شیراز زندگی میکردم همسایه ترک زیاد داشتیم مرداشون تو خونه خیلی بد اخلاق بودن صداشوندمیومد همکلاسی هامم می گفتن مردامون بداخلاقن زنداداش منم ترکه اونم همینا رو میگه فقط با خودشون می‌سازن و داداشم و زنداداشم خیلی سختی کشیدن تا با هم ازدواج کنند 

💚🌱

ببین نمیشه کلی گفت.. ممکن یه آدم ترک باشه ولی آدم خوبی نباشدرکل چیزیکه من می دونمچای و غذای های گوشت ...

ارعه چایو گوشت زیاد میخوریم😂👍

و زبانمونم عاشقشیم ولی وقتی مهمان فارس داریم حتی پیرزنهامونم ک با سختی فارسی صحبت میکنن هم سعیو تلاش میکنن ک فارسی صحبت کنن برا همینه لهجمون مسخره میشه بین قومای دیگ

ترک تبریز رو نمیدونم اما من قدیما شیراز زندگی میکردم همسایه ترک زیاد داشتیم مرداشون تو خونه خیلی بد ...

راست میگی مرداشون  با ۷واهر مادر خیلی غیراین 

ولی زن هر کاری میکنه جیزی نمیگن و غلام حلقه به گوش زن هستن  بعد از ازدواج زن پرست میشن 

ترک تبریز رو نمیدونم اما من قدیما شیراز زندگی میکردم همسایه ترک زیاد داشتیم مرداشون تو خونه خیلی بد ...

نهه صدا برای اینکه ک ما وقتی تورکی صحبت میکنیم بلند و کلفت صحبت میکنیم درحالی ک صحبتمون عادیه

من دوستم ی بار بهم گفت وقتی تورکی صحبت میکنی هم تند تر حرف میزنی هم حالت دعوا داری