2777
2789
عنوان

شوهری که تو کار خونه کمک نمی کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 809 بازدید | 74 پست
عزیزم اکثر اقایون ایرانی نمیدونن وقتی خانومی شاغله و پولش رو توی زندگی میاره باید خانه داری نصف بشه ...

اینکه من کار می کنم هزینه های خودم رو میدم مشارکت تو خرج خونه نیست؟! خوب بابا من حقوقم انقدر نیست که به هزینه های خونه هم بتونم کمک کنم دیگه باید بمیرم همه کارا رو بکنم تازه حرفم بشنوم؟

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!
اگه میتونی ی مدت مرخصی استحقاقی بگیر بشین تو خونه بگو حالا که تو کمکم نمیدی منم دبگه بیرون کار نمیکن ...

عادت ندارم یه هفته بیشتر تو خونه می مونم دیوونه میشم 

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا حرف کارگر می زنم میگه مگه کار خونه ما چیه خیلی سختته انجام نده بعدم تو دعوا همین رو چماق می کنه م ...

کارها رو بزار وقتی خونس انجام بده، جلو چشمش.

شوهر من یه مدت مجبور شد هر روز ظرف بشوره.

الان همیشه میگه، وای تکون میخوری ظرف جمع میشه و خود ظرف شستن کلی کار، وقتی ظرفشویی خالی و تمیز، جدا برای اون تشکر میکنه.

الان فهمیده همون ظرفا والله خودش یه کار وقتگیر و مداوم

عزیزم 

همسرم بنده هم توی کار خونه کمک نمیکنن غیر از جاروبرقی کشیدن

حتا درحد مرتب کردن کمد خودشون هم کمکی نمی کنن

قبل از عید دو تاجراحی داشتم و مجبور شدن من و همراهی کنن توی کار خونه، کلی لوازم آشپزخونه شکوندن به خاطر بلد نبودن و برای هر کاری باید قبلش کلی توضیح میدادم و این بیشتر اذیتم میکرد

من نتونستم تغییرشون بدم و پذیرفتمشون با این اخلاق

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 

به نظرم شما اشتباه میکنی 

دلیلی نداره سبزی هم آماده نگیری یا گردگیری کنی 

اصلا هم دلیلی نمیبینم ترشی و مربا درست کنین 

اگر هم همسرتون حرفی زد براش تکرار کنین کدبانو گری شما در سایه اشتغالتون هست و هیچ مشکلی نداره 

هفته ای یا دو هفته ای هم یکی بیاد تمیز کاری اساسی 

حرف هم زد بگید قراره از این به بعد کار خونه نکنین فقط کار بیرون مثل خودشون ولی چون خانم کدبانویی هستین مدیریت تمیزکاری انجام میدین اگر ناراحته مدیریت با ایشون باشه 

والا چی بگماینجور بارش اوردی پرتوقع شدهمثل آشنای ما باش اینقد ب خودش میرسه ک وفتی یه گردگیری ساده می ...

من بلد نبودم فکر می کردم با سکوت کردن حل میشه

منم دوست دارم شاعل بشم ولی شوهرم مث شماست با ۳تا بچه بهش فکر میکنم پشیمون میشم مهمان یهویی اومد واسم ...

با اینجور مردا شاغل بودن سخته 

من بلد نبودم فکر می کردم با سکوت کردن حل میشه

با سکوت کردن افراد جری تر و گستاخ تر میشن متاسفانه

زمونه ی بدی شده!حتی با افزودنی های غیرمـجاز هماعتباری بــه ماندگاری بعضی دوستی ها نیسـت …🤷‍♀️

کارها رو بزار وقتی خونس انجام بده، جلو چشمش.شوهر من یه مدت مجبور شد هر روز ظرف بشوره.الان همیشه میگه ...

ایشون نمی فهمه بفهمه هم مال زمان عادیه. فقط کافیه قاتی کنه دیگه فقط میخواد یه جور آدم رو بسوزونه با حرفای گزنده

عزیزم همسرم بنده هم توی کار خونه کمک نمیکنن غیر از جاروبرقی کشیدنحتا درحد مرتب کردن کمد خودشون هم کم ...

همسر شما کمک نمی کنه دیگه ایرادم که نمی گیره. خیلی ستمه هم کمک نکنه هم بیاد هزار تا هم ایراد الکی بگیره

وای خدای من شما صددرصد هووی منی شوهر من دقیقا عین شوهر شماست 😂

باشکوه ترین وزیباترین عشق زمینی عشق مادر به فرزندشه خدایا این عشقو به همه ی بانوان جهان هدیه بده الخصوص بانوان سرزمینم🌷🌷🌷
عزیزم اکثر اقایون ایرانی نمیدونن وقتی خانومی شاغله و پولش رو توی زندگی میاره باید خانه داری نصف بشه ...

نه همچنان باید مرد کمک کنه.

ببخشیدا ولی اون‌پولی که زن می‌بره از سرکارش رو حتی اگه بخوره؛ اون پولیه که شوهرش باید درقبال خونه‌داری و بیشتر بهش بده‌ 

جفتشون باید کار کنن مگه زن کارگر تمام وقته؟؟

.She's somebody , not some body.  

تا حرف کارگر می زنم میگه مگه کار خونه ما چیه خیلی سختته انجام نده بعدم تو دعوا همین رو چماق می کنه م ...

بگو اگر آسونه خودت انجام بده خب

عزیزم شماهم خیلی به خودت سخت نگیر

راستش از اول نباید اینقدر پررو می‌شده

حالا اگر بیرون شاغل نبودید باز یه چیزی