2777
2789
عنوان

کسی بچش تیزهوشان میره

114 بازدید | 12 پست

خواهرم میخواد خواهر زادم رو بفرسته تیزهوشان برا راهنمایی

گفت می‌خوام تا حد امکان از فضای رابطه و اینجور چیزا که تو مدارس عادی هست دور باشه 

من بهش گفتم ربط ندارن تیزهوشان باشه یا نه همجا وضع همینه

شما که بچتون تیزهوشانه بچه های تیزهوشان چجورین؟

یعنی اهل رابطه و دوست پسر و اینجور چیزا هستن؟

تیزهوشان میخواد بفرسته برای دوری از دوست پسر 

این چیزا باید تو خونه بیشتر آموزش داده بشه و اونقدر بچه 

با پدر و مادرش رفیق باشه و یاد گرفته باشه خوب و بد این چیزا که در هر جوی قرار گرفت لغزش نکنه 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله من پسرم اینو بگم تاحد زیادی بستگی به شخصیت یچه داره بچه ای ممکنه تو مدرسه تیز هوشان هم باشه ولی اهل رابطه باشه ولی در کل مدارس تیز هوشان چون فضای رقابتی درسی بسیار شدیدی دارن یعنی خود به خود دانش اموز دنبال اینه که نمرهاش کم نشن بیشار به فکر درس  و مدرسه هستن ولی مدارس عادی واقعا درس ومعدل جایگاهش ضعیف شده وخوب معمولا دانش اموزا تو این مدارس بیشتر تو رابطه میرن البته اینم بگم در مدارس تیز هوشان عزت نفس واگاهی بچه ها بیشتر میشه ویه غرور خاصی میگیرن که وترد هر رابطه ای نمیشن

تیزهوشان میخواد بفرسته برای دوری از دوست پسر این چیزا باید تو خونه بیشتر آموزش داده بشه و اونقدر بچه ...

می‌دونم ولی بیشتر تو مدرسس که بچه ها جو گیر میشن

آره خب محیط تاثیر داره ولی این چیزا یک دورانی قوی توی سرشون هست خواه ناخواه گرایش دارند به سمتش 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

بچه ای که خوب باشه مدتی جوگیرمیشه ولی خراب نمیشه 

همه چی ذات وعقل بچه ست 

اگه درسخونه توی تیزهوشان رشدمیکنه چرا نره

میشه یه صلوات برام بفرستی🙏🌹

سلام عزیزم من مشاور تیزهوشان هستمهمچیز بستگی به روحیات فرد و اون مدرسه ای داره که میخاد بره و نمیش ...

معمولا با اونایی که درسشون خوبه میگرده

وضعیت نخبه های مدرسه چطوره؟

معمولا با اونایی که درسشون خوبه میگردهوضعیت نخبه های مدرسه چطوره؟

نمیشه به همه برچسب زد که یک رفتار یکسان دارند

تایپ های شخصیتی متفاوته

اگر خیلی نگران هستید میتونید برید تحقیق حضوری .

یه مشاور تحصیلی با دغدغه هایی متفاوت....