2777
2789
عنوان

موقع راه رفتن پشت قفسه سینه در بگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 27 پست
ببین عشقم عصبی شدی چیزی این روزا ناراحتت کرد

نه الان چند ماهه اینطوریم

هر کی میبینه برا سلامتی و آرامشم یه صلوات بفرسته   انشالله که آرزوتون با مصلحت خدا یکی باشه  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کمبود اهن نداری؟

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

نه الان چند ماهه اینطوریم

عزیزم من چون خودم مشگل قلبی دارم این چیزی که میگی داشتم حتما برو دکتر قلب از ت تست بگیره من اکو عادی بود ولی مشگل رگ داخل قلبم داشتم برو حتما پیگیر شو و حتما بگو تست ورزش با عکس رنگی که رگهای فلبت رو نشون میده برات بنویسه 

عزیزم من چون خودم مشگل قلبی دارم این چیزی که میگی داشتم حتما برو دکتر قلب از ت تست بگیره من اکو عادی ...

عکس رنگی عزیزم کدوم میشه 

همون اسکن هسته ای منظورتونه؟

هر کی میبینه برا سلامتی و آرامشم یه صلوات بفرسته   انشالله که آرزوتون با مصلحت خدا یکی باشه  
عزیزم من چون خودم مشگل قلبی دارم این چیزی که میگی داشتم حتما برو دکتر قلب از ت تست بگیره من اکو عادی ...

شما چجوری متوجه شدین مشکل از رگ قلبتونه از چه طریقی؟

بعد اینکه شمام موقع راه رفتن پشتتون درد میگرف وقتی نشسته بودی دردش از بین میرفت؟

شما چجوری متوجه شدین مشکل از رگ قلبتونه از چه طریقی؟بعد اینکه شمام موقع راه رفتن پشتتون درد میگرف وق ...

من رگ اضافی داشتم مادرم همین مشگل رو داشت برای منو سوزوندن تپش میگرفتم من چون آریتمی بودم ولی گاهی همینکه شروع به کار خونه میکردم یا عصبی میشدم میزد پشتم  یه درد خفیف ولی کلافه کننده 

شما چجوری متوجه شدین مشکل از رگ قلبتونه از چه طریقی؟بعد اینکه شمام موقع راه رفتن پشتتون درد میگرف وق ...

خوده دکتر همه رو مینویسه ولی اگر تو اکو هیچ مشگلی نداشتی بگو عکس بنویسه چون اکو دریچه و  ماهبچه قلب رو نشون میده ولی عکس زنگی او داروی که میزنن مشگل رگ داخل قلب رو نشون میده حالا شما برو اگر اکو مشگلی نداشت بگو عکس رنگی برات بنویسه تا خیالت بابطه رگ هم راهت بشه من زود خسته میشدم گاهی تو راه رفتن کمی نفس کم میاوردم و کرخت بودم 

نگران نباش عزیز دلم ایشالا که چیزی نیست بند خدا برادر دوست من چند وقت پیش فکر کرده معده درد داره همش گفته معدم درد میکنه عرق نعنا و چیزای دیگه دادن خورده فرداش میبینه داره اذیتش میکنه به خانومش میگه بریم دکتر معدم دار اذیت میکنه چند دقیقه بد میفته میبرن میگن قلبش بوده فکر میکرده معدشه دکترا میگن خیلی درد قلب رو با معده اشتباه میگیرن یا معده رو با قلب حالا شما برو به چکاپ ایشالا که چیزه خاصی نباشه