2777
2789

دارم تاپیکای تک تکون میخونم یچیز مفید بگین برم برای خواهرم بگم همتون رد دادین که😂

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالم بده چون تمامشونو قاطی کردم 

اردیبهشت گند زدم گفتم نهایی جبران میکنم اینم از نهایی

مث اینکه قرار نیست ب خواستم برسم

امیدوار به آینده    دیگه امیدی ندارم این مال قبلا هست

حالم بده چون تمامشونو قاطی کردم اردیبهشت گند زدم گفتم نهایی جبران میکنم اینم از نهاییمث اینکه قرار ن ...

ایا میدانستید اگه یه خواب مفید نداشته باشین، مطالب نمیتونن تو ذهنتون جاگذاری شن!!

همین الانم شده یه ۴۰دقیقه بخوابین

بخدا نتیجه ش رو میبینین

من اینجا ریشه در خاکم🍃🤍
ایا میدانستید اگه یه خواب مفید نداشته باشین، مطالب نمیتونن تو ذهنتون جاگذاری شن!!همین الانم شده یه ۴ ...

خوابم نمیبره کارم شده گریه

واقعا فک کردم میتونم نمره خوبی بگیرم

امیدوار به آینده    دیگه امیدی ندارم این مال قبلا هست

خوابم نمیبره کارم شده گریهواقعا فک کردم میتونم نمره خوبی بگیرم

یا چرت بزنی که رفرش بشی، میتونی نمره بگیری

برو تو رختخواب چشاتو ببند

به مغزت استراحت و زمان بده جمع و جور کنه

من اینجا ریشه در خاکم🍃🤍
ایا میدانستید اگه یه خواب مفید نداشته باشین، مطالب نمیتونن تو ذهنتون جاگذاری شن!!همین الانم شده یه ۴ ...

والاااا

من پریروز تا صبح داشتممم می‌خوندم از استرس تپش قلب گرفته بودم

دیروز سر امتحان یه سوال کههه قشنگگگگ هزارررر بار برام تکرار شده بود یعنی همیشه مثل بلبل میگفتمش

حتی موقع خوندن از حفظ گفتمش تو امتحان بود یه بخششو یادم رفته بود

والاااامن پریروز تا صبح داشتممم می‌خوندم از استرس تپش قلب گرفته بودمدیروز سر امتحان یه سوال کههه قشن ...

من زمان خودم حتی اگه تا اینموقع هاهم میخوندم، حتمااا باید یه چرت نیم ساعته میزدم که مغزم مطالبو جمع کنه 

این واسه من ثابت شدس

اگه نخوابیده میرفتم گند میزدممم ،همون نیم ساعت هم بسه ها

من اینجا ریشه در خاکم🍃🤍
من زمان خودم حتی اگه تا اینموقع هاهم میخوندم، حتمااا باید یه چرت نیم ساعته میزدم که مغزم مطالبو جمع ...

من هروقت تا صبح میخوندم چیزی یادم نمیرفت

امسال نمیدونم چیشد ترم اول که اصلا دلم نمیخواست تا صبح بیدار باشم

این ترم باز دارم بیدار میمونم امتحانامم که گند میزنم فقط امیدوارم پاس شم شهریور امتحان ندم