2777
2789
عنوان

نمیدونم ممنوعه یا نه ولی کی عشق ابدی نگاه میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 599 بازدید | 53 پست
مدل کجان با این هیکل هاشون،بعد مدل بودن اصلا تعریف خودشو داره اینا رفتن دوتا لباس پوشیدن چهارتا عکس ...

میبینی حتی از مدل هم شانس نیاوردیم همه مدلامون زشتن😕😂

امام حسین علیه السلام:(از بی ارزشی و خواری دنیا نزد خداوند متعال این است که سر یحیی بن زکریا به فاحشه ای اسرائیلی هدیه شد)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میدونی اینم بگم این موردها تو جامعه ما هست متاسفانه من دیدم به چشم خودم طرف دو روز رل میزنه میره کات ...

و خیلی عادی نشون میدن

که یه پسر میتونه ی دخترو داشته باشه و دنبال یکی دیگم باشه و این حقشع!!

ی دخترم میتونه با یکی باشه و سعی کنه یکی دیگرم عاشق خودش کنه و این طبیعیه!!!

بعضی چیزا قبیحه و مشکل این برنامه اینه قبح هیزی و هرزگی رو ریخته و طبیعی نشون میده !!

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

ادب شما شخصیتتون رو نشون میده دوست عزیز😐

😐در چند مورد نمیتونم مودب باشم

۱ در برابر ادمای خیانتکار

۲ دربرابر ادمای هیز و هرزه

۳ مردای منی نی سایت

۴

۵

۶

هم گفتنی نیستن

خلاصه اعضای برنامه عشق الکی شامل گذینه های اول و دومم میشن و دست خودم نیست ببخشید😐

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

میبینی حتی از مدل هم شانس نیاوردیم همه مدلامون زشتن😕😂

اصلا بحث قیافه نیست یه مدل استایل درست داره میکاپ درست داره نوع لباس پوشیدن راه رفتن نشستن همه ی اینا اصول خاص خودشو داره ،طرف خط چشم کشیدن بلد نیست،هنوز نمیدونه وقتی پوستش چربه باید از کرم پودر مات استفاده کنه،هنوز نمیدونه چه لباسی مناسب چه اندامیه چه رنگی به پوستش میاد ،والا دخترایی که تو کشور هستن و ساده و عادی زندگی میکنن استایلشون و اطلاعاتشون از اینا بهتر و بیشتره

همه شونم توقع احترام دارن بابا تو خودت سرتاپات بی احترامیه به مخاطب

اون طناز... با همه پسرا پست گذاشته همو بغل میکنن بوس میکنن

بعد دوستم میگفت لایو گذاشته گفته کارگردان ازمون خواسته با پسرا محتوا بسازیم که نتیجه برنامه لو نره و مگه چیکار کردم😐

😐در چند مورد نمیتونم مودب باشم۱ در برابر ادمای خیانتکار۲ دربرابر ادمای هیز و هرزه۳ مردای منی نی سای ...

عزیزم من از اونا دفاع نمیکنم برای این گفتم که واقعا ارزش نداره سر این مسائل عصبی بشی یا انرژی منفی به خودت بدی 🌹

واقعا افتضاحهامیدوارم نشه برنامه ای ک جووناازش الگو بگیرن

اونی که از همچین برنامه ای بخواد الگو برداری کنه واسه زندگیش دیگه مشخصه چیههههه نه اصالتی نه شرفی معذرت میخوام

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌
عزیزم من از اونا دفاع نمیکنم برای این گفتم که واقعا ارزش نداره سر این مسائل عصبی بشی یا انرژی منفی ب ...

نه بابا خیلی ریلکس این شکلی 🫤 دارم کامنت میزارم😂

اون طناز... با همه پسرا پست گذاشته همو بغل میکنن بوس میکننبعد دوستم میگفت لایو گذاشته گفته کارگردان ...

من اصلا به اون کار ندارم سنش کمه دنبال شهرته و شیطنت های خودشو داره ولی اونای دیگه که بزرگترن و به این میگن جوجه رفتاراشون از اینم بدتره واقعا

من اصلا به اون کار ندارم سنش کمه دنبال شهرته و شیطنت های خودشو داره ولی اونای دیگه که بزرگترن و به ا ...

نمیدونم چرا از این بیشتر از همه متنفرم

با افتخار به سودا میگفت تو درس خوندی من پسربازی کردم تجربم بیشتره😂

ای یاد اون تیکه هایی ک دیدم میوفتم عصبی میشم😐

تو دنیای واقعی اینجوریه، همه زیر آب همو میزنن، من یک درمانگاه کار میکردم، همه خانوم بودن، ولی همه زی ...

تو محیط کار همه زن باشن بیشتره

لطفاً اگر دیدید نظرم خوب بوده تاپیک های منم بیاید