2777
2789
عنوان

نمیدونم ممنوعه یا نه ولی کی عشق ابدی نگاه میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 599 بازدید | 53 پست
نمیدونم چرا از این بیشتر از همه متنفرمبا افتخار به سودا میگفت تو درس خوندی من پسربازی کردم تجربم بیش ...

دقیقا

متاسفانه پیش یسریا این چیزا افتخار شده

و با افتخار از این کارا تعریف میکنن

قبلاً کسی اینکارارو میکرد خجالت می‌کشید بگه حداقل همینکارش باعث میشد قبح شکنی نشه که چهارتا نوجوونِ جوگیر ، فکر نکنن این کارا درسته.

نمیدونم چرا از این بیشتر از همه متنفرمبا افتخار به سودا میگفت تو درس خوندی من پسربازی کردم تجربم بیش ...

مشکل فرهنگه عزیزم،الان دقت کنی خیلی تحصیل کرده داریم که تنها هستن و سنشون داره میره بالا ولی دختر ۱۷ ساله دوست پسر داره و عشق و حال میکنه،داشتن دوست پسر مخصوصا پولدار شده یه امتیاز مثبت این روزا،من کسی سراغ دارم که سر تاپاش دوست پسرش خرج کرده بود از کیف و کفش و لباس و ساعت گرفته تا ... بعد به کسی که خودش زحمت میکشید تلاش میکرد و پول زحمت خودش بدست میاورد فخر میفروخت که طرف یرگشت بهش گفت هر وقت تونستی با پول خودت این چیزایی که داری رو بخری بعد بیا به من فخر بفروش،درسته من اینا رو ندارم اما هر چی دارم از جیب خودمه نه کسی دیگه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقامتاسفانه پیش یسریا این چیزا افتخار شدهو با افتخار از این کارا تعریف میکننقبلاً کسی اینکارارو می ...

من خاتواده دیدم میگن یا دوست پسر نگیر یا اگه میگیری و قراره حرفمون بیافته تو دهنا مایه دار پیدا کن،بابا تو باید بزنی تو دهن دخترت یا انقدر باهاش رفیق باشی که نره دنبال محبت و پول جای دیگه

من خاتواده دیدم میگن یا دوست پسر نگیر یا اگه میگیری و قراره حرفمون بیافته تو دهنا مایه دار پیدا کن،ب ...

آخ گفتی دقیقا منم دیدم از این موارد مادره به دخترش می‌گفت داشتی رل می‌زدی حداقل بهتر میزدیا😐 یعنی باورم نمیشه نمی‌دونم چی بگم خدا آخر عاقبت همه مارو بخیر کنه.

اینا باعث میشن چهارتا بچه که خوب هستن جوگیر بشن و تقلید کنن

آخ گفتی دقیقا منم دیدم از این موارد مادره به دخترش می‌گفت داشتی رل می‌زدی حداقل بهتر میزدیا😐 یعنی ب ...

بچه خوب خوبه عزیزم من تو همین وضعیت دیدم بچه هایی که غیر درس و پیشرفت به چیز دیگه ای فکر نمیکنن و صد در صد اونا آینده ی روشنی دارن

بچه خوب خوبه عزیزم من تو همین وضعیت دیدم بچه هایی که غیر درس و پیشرفت به چیز دیگه ای فکر نمیکنن و صد ...

آره دقیقا

ولی خودمم نوجوان بودم دیگه واقعا آدم اذیت میشه باید همش خودشو کنترل کنه و مواظب باشه که خطا نره از بس این مدل آدما زیاد شدن منم خیلی خودمو کنترل میکردم و از اینجور دوستا دور میشدم به خودم اومدم دیدم دیگه دوستی نموند برام ولی با خودم گفتم باز بهتر از این بود که از لای پسرا جمعم کنن که باورت نمیشه یسری از اینطور آدما دوستاشون رو هم با هزاااار روش سعی میکنن مثل خودشون کنن

درکل داره خطرناک میشه اوضاع جوونای امروزی 

اصلا این. برنامه رو می بینم یاد اونجا میوفتم، در ظاهر دوست بودن، بعدش پشت هم میگفتند، راز های همو بر ...

دقیقا. بعد همه شون هم ادعا دارند که خوبن فلان

لطفاً اگر دیدید نظرم خوب بوده تاپیک های منم بیاید