بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
تو دنیای واقعی اینجوریه، همه زیر آب همو میزنن، من یک درمانگاه کار میکردم، همه خانوم بودن، ولی همه زی ...
دقیقا همینه،اتفاقا یه درس های خیلی خوبی هم این برنامه داره بهمون میده که باید از دید مثبت هم بهش نگاه کرد ،اینکه تا یکی از راه میرسه نباید زود بهش دل بدی،دوم اینکه به دوست و هم جنس خودتم حتی اعتماد نکن،سوم اینکه نباید آدمها رو از روی ظاهر قضاوت کرد
از بغل این درمیان میرن تو بغل اون یکیبعد فکر کن برنامه تو سه هفته ساخته شدهسه هفته!!!
میدونی اینم بگم این موردها تو جامعه ما هست متاسفانه من دیدم به چشم خودم طرف دو روز رل میزنه میره کات میکنه بعد یا با دوست پسر سابق دوستش یا با دوست دوست پسرش رل میزنه بعد کات میکنه برمیگرده به دوست پسر سابقش،یا دیدم طرف رفته مخ دوست پسر دوستش رو زده که کات کن با من باش یا برعکس،منتها تو این برنامه همه ی این مسائل یکجا داره نشوند میده برای همین بیشتر تو چشم میاد