2777
2789
عنوان

نمیدونم ممنوعه یا نه ولی کی عشق ابدی نگاه میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 599 بازدید | 53 پست
بخدا همینن😐پسرا به هم میگن بیا دوس دختر منو ببربعد عربام همین برنامرو ساختن پسرا همو در حد مرگ میزن ...

ورژن عربیش رو از کجا پیدا کردی؟😂

خوشگل بودن شرکت کننده ها ؟ورژن ایرانی که همه معمولی بودن 

امام حسین علیه السلام:(از بی ارزشی و خواری دنیا نزد خداوند متعال این است که سر یحیی بن زکریا به فاحشه ای اسرائیلی هدیه شد)

من چندتا تیکه عربی اینجور برنامه هارو دیدم راست میگیییی تو اینستاکدوم بی*شرفی اینارو میسازه چطور تو ...

ویو های میلیونی دارن میگیرن... اسپانسرش ی کارگردان ترکه

منکه همشونو بلاک کردم حتی حاضر نیستم اتفاقی تو اکسپلور ببینم و بهشون ویوبدم

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو دنیای واقعی اینجوریه، همه زیر آب همو میزنن، من یک درمانگاه کار میکردم، همه خانوم بودن، ولی همه زی ...

دقیقا همینه،اتفاقا یه درس های خیلی خوبی هم این برنامه داره بهمون میده که باید از دید مثبت هم بهش نگاه کرد ،اینکه تا یکی از راه میرسه نباید زود بهش دل بدی،دوم اینکه به دوست و هم جنس خودتم حتی اعتماد نکن،سوم اینکه نباید آدمها رو از روی ظاهر قضاوت کرد

ورژن عربیش رو از کجا پیدا کردی؟😂خوشگل بودن شرکت کننده ها ؟ورژن ایرانی که همه معمولی بودن

اکسپلورم پررررر شده همه فالورام دنبال میکنن

اومده بود اکسپلورم

ببین یهو پسرا میریختن رو هم همو میزدن دخترام عربی جیغ جیغ میکردن

نه والا همه زشت😐

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

ویو های میلیونی دارن میگیرن... اسپانسرش ی کارگردان ترکهمنکه همشونو بلاک کردم حتی حاضر نیستم اتفاقی ت ...

وییی چه بدو وحشتناککک منم بلاک میکنم از این به بعد فقط همینمون تو جامعه کم بود

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌
ورژن عربیش رو از کجا پیدا کردی؟😂خوشگل بودن شرکت کننده ها ؟ورژن ایرانی که همه معمولی بودن

کاش معمولی بودن همه عملی هستن،کلی هم پز میدن ما مستقلیم ما قوی هستیم و فلان اگه قوی بودن این شکلیه آدم ترجیح میده ضعیف باشه واقعا

بعد دختر عربا چیکار میکنن؟

به عربی حرف میزدن و جیغ میزدن نمیفهمیدم

پسرم نصفشون همو میزدن نصفشون جدا میکردن😐

یکیشون ی پارچ شیشه اب پرت کرد سمت اون یکی پارچه خورد زمین خاکشیر شد تو کامنتا نوشته بودن که چون اسم دوس دخترشو اوردن اینکارو کرده😂

کاش معمولی بودن همه عملی هستن،کلی هم پز میدن ما مستقلیم ما قوی هستیم و فلان اگه قوی بودن این شکلیه آ ...

از بغل این درمیان میرن تو بغل اون یکی

بعد فکر کن برنامه تو سه هفته ساخته شده

سه هفته!!!

کاش معمولی بودن همه عملی هستن،کلی هم پز میدن ما مستقلیم ما قوی هستیم و فلان اگه قوی بودن این شکلیه آ ...

مادل هم هستن😐😂

امام حسین علیه السلام:(از بی ارزشی و خواری دنیا نزد خداوند متعال این است که سر یحیی بن زکریا به فاحشه ای اسرائیلی هدیه شد)

از بغل این درمیان میرن تو بغل اون یکیبعد فکر کن برنامه تو سه هفته ساخته شدهسه هفته!!!

میدونی اینم بگم این موردها تو جامعه ما هست متاسفانه من دیدم به چشم خودم طرف دو روز رل میزنه میره کات میکنه بعد یا با دوست پسر سابق دوستش یا با دوست دوست پسرش رل میزنه بعد کات میکنه برمیگرده به دوست پسر سابقش،یا دیدم طرف رفته مخ دوست پسر دوستش رو زده که کات کن با من باش یا برعکس،منتها تو این برنامه همه ی این مسائل یکجا داره نشوند میده برای همین بیشتر تو چشم میاد

به عربی حرف میزدن و جیغ میزدن نمیفهمیدمپسرم نصفشون همو میزدن نصفشون جدا میکردن😐یکیشون ی پارچ شیشه ا ...

چرا تو خاور میانه ادم متعادل کم پیدا میشه😨😐😂