2777
2789

چرا من هرچی تیکه کلیپارو تو اینستا میبینم نمیفهمم جریانشون چیه میشه اینجا یکی بم توضیح بده؟؟😑😶

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه مشت اوبی و ج*نده تو هم میلولن😑

واقعا شرمنده بابت لحنم مودبانه ترین تعریفشون همینه

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

هیچی چند تا پسر و دختر جمع شدن پارتنر پیدا کنن و عشق ولی همه ش درگیرن

خوب ی چندتاشون باهمن بعد این به اون میپره خیلی گیج کنندست مغز من واسه همچین جریاناتی ساخته نشده انگار😂😂😂

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌
یه مشت اوبی و ج*نده تو هم میلولن😑واقعا شرمنده بابت لحنم مودبانه ترین تعریفشون همینه

خواهر به اعصابت مثلث باش😂😂😂😂

نه باو خواهش میکنم❤️😂

خواهر به اعصابت مثلث باش😂😂😂😂نه باو خواهش میکنم❤️😂

بخدا همینن😐

پسرا به هم میگن بیا دوس دختر منو ببر

بعد عربام همین برنامرو ساختن پسرا همو در حد مرگ میزنن چون پارتنر همو نگا کردن😐

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

چندتا پسر دختر دور هم جمع شدن رلاشونو ضربدری عوض میکنن به ناموس همدیگه پیشنهاد میدنابتذال

😐😐😐وییی پرااااممم ریختتت چه حرکتایه چیپی 

یه مشت اوبی و ج*نده تو هم میلولن😑واقعا شرمنده بابت لحنم مودبانه ترین تعریفشون همینه

تعریف درستیه دیگه حالا اونا همچین شخصیتی دارن تقصیر شما نیست که 

امام حسین علیه السلام:(از بی ارزشی و خواری دنیا نزد خداوند متعال این است که سر یحیی بن زکریا به فاحشه ای اسرائیلی هدیه شد)

بخدا همینن😐پسرا به هم میگن بیا دوس دختر منو ببربعد عربام همین برنامرو ساختن پسرا همو در حد مرگ میزن ...

من چندتا تیکه عربی اینجور برنامه هارو دیدم راست میگیییی تو اینستا

کدوم بی*شرفی اینارو  میسازه چطور تونستن رو ایرانیا نفوذ کنن