2777
2789
عنوان

پارتنر من خیلی مودیه

315 بازدید | 11 پست

بهم بی احترامی نمیکنه ولی یهو سرد میشه و مثلا چت پاک می‌کنه بعد میاد معذرت خواهی میکنه چن بارم گفتم از اینکارت خوشم نمیاد ولی هی تکرار می‌کنه چه رفتاری بکنم در مقابلش؟

یه اگزیستانسیالیست مست میکنه میگه وای چقد هستم من.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا دو طرفه پاک میکنه فقط واسه خودش پاک کنه خب

ببین من یه مدت اینکار رو میکردم البته سنم کم بود 

این کار به نظرم از عدم بلوغ میاد که فرد نتونه خودش رو کنترل کنه و با یه فشار یا کار طرف مقابل اون قدر زده و ناراحت میشه که تصمیم میگیره کلا طرف رو از بیخ و بن بلاک کنه

احیانا شخصیت حساسی نداره؟زود ناراحت نمیشه و بهش بر نمیخوره؟ 

ببین من یه مدت اینکار رو میکردم البته سنم کم بود این کار به نظرم از عدم بلوغ میاد که فرد نتونه خودش ...

اره دقیقا میخواست همو ببینیم من الان شرایطم یجوریه نمیتونم برم دیت اونم گفت حتما باید ببینمت منم گفتم نمیشه بعد گفت اشکال نداره یه چن ساعت بعد چت پاک کرد

اره حساسه 

یه اگزیستانسیالیست مست میکنه میگه وای چقد هستم من.

اره دقیقا میخواست همو ببینیم من الان شرایطم یجوریه نمیتونم برم دیت اونم گفت حتما باید ببینمت منم گفت ...

ببین من یه دورانی دقیقا شبیه چیزایی که تو گفتی رفتار میکردم! 

تو یه لحظه یه رفتار فرد مقابل به من حس ناراحتی میداد و من یهو کاملا میخاستم قطع ارتباط کنم 

و جالبه چند روز بعدش که آروم میشدم و منطقی تر فکر میکردم به شدت پشیمون میشدم و عذاب وجدان میگرفتم و معذرت خواهی میکردم و سعی میکردم جبران کنم ، ولی دو روز بعد دوباره همینو هی تکرار میکردم!😐

در کل اگه فرد مقابلت اینجوریه اگه هر بار ببخشیدیش هم به خودت آسیب زدی هم به اون! چون دیگه عادت میکنه و این رفتار واسش طبیعی میشه!

حد و مرز تعیین کن! فرد مقابلت سردرگمه و ثبات نداره اگه تو واسش حد نزاری و جدی رفتار بدش رو گوشزد نکنی و سرسری بگذری همه چی بدتر میشه!

اره دقیقا میخواست همو ببینیم من الان شرایطم یجوریه نمیتونم برم دیت اونم گفت حتما باید ببینمت منم گفت ...

خب شما که حتی طرفو نمیتونی ببینی نمیتونی اسمشو بزاری پارتنر

زندگی سیاه و سفید نیست زندگی یک میلیون منطقه خاکستریه