2777
2789
عنوان

یه چیز باور نکردنی در مورد شوهرم 🥴🫥

| مشاهده متن کامل بحث + 1109 بازدید | 45 پست
خواهر مادرش چجوری رفتار میکنن باهاش ؟

خب اونا رو میگم دیگه پچیزی براش و برای من و پسرم ارزش قائل نیستند منم از بی احترامی متنفرم و نمی توانم جوابشونو بدم شوهرم طرف اوناست در آخر من آدم بدیه داستان میشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهش میگن نفهم بیشعور کثافت هر فحشی ک تو فک میکنید بهش میگن اونم سکوت می‌کنه بهش می‌خندن مسخرش میکنند ...

وای چه  بی ادب هستن واقعا غیر قابل تحملن شوهرت عزیزم تا خودش نخواد کاری برنمیاد از شما جز اینکه اوقات خودتو تلخ کنی

حال خوب یعنی💞خدا کنارته وتو دلگرمی به بودنش💞💜عاشقتم خدا 💜
واقعا یعنی زندگی تا این حد تلخه عادت کنیم چقدر زندگی‌ها بد شده آخه بگو مگه راه دیگه آیم داریم منو بگ ...

عزیزم اگه اعصاب داری 

سخنرانی کلید مرد استاد حبشی و گوش بده 

کانال فاطمه هموله رو هم داشته باش 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

دقیقااا منو شوهرمو توصیف کردی 

مثلا یه هفته پیش برادرشوهرم که از شوهرم کوچیکتره بهش گفت الاغ 😐😐😐

بعد به شوهرم میگم میگه اره اونا با من راحتن برا همین بهم فحش میدن یا بی احترامی میکنن میگم پس تو چرا بهشون فحس نمیدی میگه من ادب دارم 

درحالی که خیلییی بددهنه فقط عرضه نداره و اونا خودشون ارزش وداحترام خودشونو حفظ میکنن 

بخدا همشون اینن فرقیم نمیکنه همه میمالن از مردا تا حالت ندیدم کسی راضی باشه

میدونی یه حرف سنگینی زدی خیلی خیلی سنگین 

ایول بهت واقعا ممنون ک یادآور شدی

چون آدمیزاد اینطوریه .

الان شوهرت بیاد بگه چرا عموت اینطوری گفت؟

یا اینکه بگه مامانت فلان طوره ، فلان حرفو زد .

توهم سریع میگی نه منظوری نداشت ، نه اینطوری نبود ، اینطوری نگو .

ته دلت شاید بدونی واقعیته ، ولی نمیخوای کم بیاری

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش
واقعا یعنی زندگی تا این حد تلخه عادت کنیم چقدر زندگی‌ها بد شده آخه بگو مگه راه دیگه آیم داریم منو بگ ...

بله عزیزم متاسفانه حقیقت زندگی همینه 😞😞

وقتی توهین میکنی جوابتو نمیدم به این دلیل نیست که کم آوردم..اگه منم مثل تو بی ادب باشم اونموقع فرق منو تو چیه؟پیاماتم نخونده پاک میکنم😊😊😊

چون آدمیزاد اینطوریه .الان شوهرت بیاد بگه چرا عموت اینطوری گفت؟یا اینکه بگه مامانت فلان طوره ، فلان ...

خداشاهده من اینجوری نیستم من اونو همدم خودم می‌دونم نزدیکترین کسم میبینم 

ولی اون منو دورترین و بیگانه ترین و حتی شاید دوشمنشم بدونه

خب اونا رو میگم دیگه پچیزی براش و برای من و پسرم ارزش قائل نیستند منم از بی احترامی متنفرم و نمی توا ...

شوهرت اینطوری بزرگ شده ،خو گرفته با این رفتار ها براش عادیه اونی که غیر عادی هستین شمایید براش نه اونا 😑

با همچین مردهایی جوری که خوانوادشون باهاشون رفتار میکنن باید رفتار کرد تا حکم دستت بیوفته