2777
2789

یه برنامه خارجی بود (ترکیه)

تقریبا مثل ماه عسل احسان علیخانی 

بعد یه عروس ۳۱ سال محجبه اومده بود بعد میگه همه وقتی موهامو میبینن شوکه میشن که چرا انقدر سفید شده همه موهاش سفید شده بود ۳۱ سال اول جوونیه تازه 

بعد مادرشوهرش رو میارن دلیل موهای سفیدش معلوم میشه چنان عوضی سلیطه است که عروسش مظلومه اونجا از دستش گریه میکنه

خیلی ها جوری بلدن اذیتت کنن ولی کاری کنن انگار تو مقصری من عروس نبستم ولی واقعا میترسم اگه اینجوری باشه

دلم برا عروسه کباب شد 

انشالله مادرشوهرش درد بی درمون بگیره 

اسم برنامه چیه برم ببینم

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگیره

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

کاری با اون ندارم امیدوارم اگه مادرشوهره مقصره به زمین گرم بخوره

ولی لزوما اونی که گریه میکنه بی گناه نیست

اونی هم که دادو هوار راه میندازه هم همیشه گناهکار نیست 

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜