2777
2789
عنوان

یه چیز باور نکردنی در مورد شوهرم 🥴🫥

| مشاهده متن کامل بحث + 1109 بازدید | 45 پست
خداشاهده من اینجوری نیستم من اونو همدم خودم می‌دونم نزدیکترین کسم میبینم ولی اون منو دورترین و بیگان ...

مردا یه ژن خریت هم دارن .

تو به روش نیار ، هی بزار بزنن تو سرش .

تو بچه ی خودتو سفت بچسب .

کسیم بی ادبی کرد یا مودبانه جواب بده یا سکوت کن محل نده 

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش
چقدم اشتباه تایپی داشتم

مهم اینکه حرفت سنگم سوراخ می‌کنه 

ماها یاد گرفتیم فقط گلایه کنیم از چیزی که حقیقته تلخه زندگیه از ناکامل بودنه انسان ها 

در واقع از یاد بردیم ک آدمیزاد هیچکدوم کامل نیستند و هر کی عیبو نقص خودشو داره 

میدونی تو حقیقت پذیرفتن طرف مقابلم رو یادم اوردی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره راست میگی خیلی تعریفشو شنیدم

من خیلی تاثیر دیدم 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

مردا یه ژن خریت هم دارن .تو به روش نیار ، هی بزار بزنن تو سرش .تو بچه ی خودتو سفت بچسب .کسیم بی ادبی ...

چشم مطمین باش حتما این کارو میکنم حرفتو آویزه ی گوشم میکنم 

ممنونم

مهم اینکه حرفت سنگم سوراخ می‌کنه ماها یاد گرفتیم فقط گلایه کنیم از چیزی که حقیقته تلخه زندگیه از ناک ...

واقعیت اینه عزیزم همه خانمها نه فقط نی نی سایت خانمای اطرافم هیچکی راضی نیست همه مینالن یجورایی بخوای بگردی شاید از هزارتا خانم فقط پنج نفر زندگی نسبتا بهتری به ما داشته باشن یا مرده خیانت میکنه یا خسیسه یا معتاده 

چشم مطمین باش حتما این کارو میکنم حرفتو آویزه ی گوشم میکنم ممنونم

خواهش میکنم .

منم مشکل تورو دارم .

شوهرم و پدرومادرش ۱ ساعت میبینی دارن میرینن به همدیگه .

۲ دیقه بعد شوهرم میره تو بغل مادر و پدرش ماچ و ناز کردن .

ولی خدانکنه من باشم ، انگار دشمن خونی شم

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش
واقعیت اینه عزیزم همه خانمها نه فقط نی نی سایت خانمای اطرافم هیچکی راضی نیست همه مینالن یجورایی بخوا ...

دقیقااا  ماشاللههه چشم شیطان کور چقدر  شما باسوادین 

کاشکی همه مثه تو دلسوز بودننن چقدر خوبه چیزی ک برا خودت میخوای برا منم میخوای

من به همه خانمهای اینجا که مشکل دارن معرفی میکنم منتها خیلی ها مسخره میکنن میگن ما تو سری خور نیستیم و اینا بعد یه عمر میزنن تو سرو کله هم

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

خواهش میکنم .منم مشکل تورو دارم .شوهرم و پدرومادرش ۱ ساعت میبینی دارن میرینن به همدیگه .۲ دیقه بعد ش ...

میدونییی هدفم بی احترامی ب شما دوست عزیز نیست 

ولی ماهااا  عقل نداریم  اونارو از خودمون میدونمم 

تصمیم گرفتم دیگه دلسوزی نباشم تا دل خودم نسوزه 

ولا بخدا ارزشش و ندارن

من به همه خانمهای اینجا که مشکل دارن معرفی میکنم منتها خیلی ها مسخره میکنن میگن ما تو سری خور نیستیم ...

عزیز جون همه ک مثله هم نیستند بعضی فقط نمک میپاشن بعضیا فقط حضور دارن 

و بعضیام مثله شما درمانه دره 

ک دقیقااا من خودم دنبال همچین جوابی بودم 

ک شکر خدا شما اومدین و لطف کردین در حقم

عزیز جون همه ک مثله هم نیستند بعضی فقط نمک میپاشن بعضیا فقط حضور دارن و بعضیام مثله شما درمانه دره ک ...

خیلی خوشحال شدم از عکس العملت ممنون ازت 😍😍