2777
2789
عنوان

دنیا عجیب یا من غیر عادیم

54 بازدید | 4 پست

یکی از دخترای فامیل که خیلی بهم نزدیکه ده سال با ی پسره دوست بود چندسال اخیر خیلی رابطشون جدی شده بود حتی غذا واسش درست کنه و... ولی همش ی گره ای میوفتاده خلاصه میاد خواستگاری همه چی خوب پیش میرع تا اینکه بهمن داماد فوت می‌کنه ولی خب عقدی چیزی نبودن دختره سنگ این پسره رو تو دوران دوستی خیلی به سینه زد جلو خانواده واستاد حالا ی خواستگار داره که قبل این پسره این دختره رو می‌خواسته میفهمم اینجوری میان جلو دختره ام بدش نیومده جوابش مثبت اما فرصت سه ماهه میخوان واسه شناخت بیشتر  

این موضوع که دیدم یکم عمیق شدم تو زندگی 

من ۹ ماه باکسی دوست بودم از اون ماجرا چهار سال میگذره اما نه فراموشش کردم نه از فکرش تونستم دربیام 

مامانم میگه اون بنده خدا فوت کرد اینکه نمیتونه زندگی نکنه 

خدایا...                                                                            نه من آنم که دست ازدعابردارم ،نه توآنی که دست خالی برم گردانی:) 

دنیا عجیبه

یعنی میشه یکی که خیلی دوسش داشتی اینقدر زود فراموش کرد ؟

خدایا...                                                                            نه من آنم که دست ازدعابردارم ،نه توآنی که دست خالی برم گردانی:) 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.