2777
2789

اکس عقب موندم اومد رید تو زندگیم خدا با شوهرم جبرانش کرد

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با ی زندگی بسیار مزخرف که انتخاب خودم بود شروع شد 

بعد پنج سال و‌نیم باانتخاب آگانه خودم و لطف زیاد خدا جبران شد

خدا خیلی جاها دستموگرفته اما اونطور که باید بندگیشو نکردم

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚من به آرزوم رسیدم درکمال ناباوری تقریبا یکماه بعد خرید خونه متوجه شدم نزدیک خونمون مسجد هست و من معجزه ی خدارا برای بار دیگر دیدم💚

خودشو شدیداً تو دلم جا کرد😍

همین بهترین جبرانه

البته خودم میدونم اگه به  سختی افتادم

صد در صد خودم مقصر بودم

ولی خب از طرفی اگه آدم خطا نکنه ک هیچ وقت رشد نمیکنه

زندگی مثل سیگار میمونه🚬روشن ک شد""چه بِکِشی// چه نَکِشی //تا تهش میسوزه👍

هیچی روز به روز دنیا سخت تر شد بهمون🥹

انشالله و ای کاش چند روز دیگ ارتوسرجری کنم و تا کمتر ۶ ماه جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و به لطف خدا سلامتی و زیبایی به دست بیارم تو رو خدا دعا کنید خیلی سال منتظرم چیزی که مردم دارن و عادیه براشون برا من آرزو شده تو رو خدا دعا کنید حتما ارتوسرجری و جراحی فک امسال کنم 😭

هیچی واقعا هیچی 

فقط خودم پاره شدم خودم جون دادم تا رسیدم تازه از شانس و برکت و اینا هم خبری نبود ،ی بار بار ما را سبک نکرد دمش گرم

از سگ کمتر کمتر کمتر اگر بیام نی نی سایت هرموقع دیدین با تاکید بهم بگیدد🔨غمگین ترین تصمیم مهاجرت بود ک خیلی طول کشید تا بپذیرم و برم دنبالش،ولی الان بابت اون تصمیم غمگین طولانی خوشحالترین و شکرگذارترینم،خوشحالم ک در کنار اصیلترین دیندارترین غیورترین فرزندان کوروش💔 نخواهم زیست *امروز دلم خواست بنویسم نزدیک ب پانزده ساله منتظرم امروز ک روزها را شمردم دلم ب حال خودم سوخت پونزده ساااال هرشب انتظار و دعا و نذر و نیاز و شکست ...دعام کنید حتی الانم با ناامیدی و خستگی نوشتم دعام کنید یعنی تموم میشه این انتظار یا اینکه من تموم میشم؟