2777
2789
عنوان

بچه ها من خيلي دوس دارم ينفر بميره

88 بازدید | 12 پست

همش تصور ميكنم چقد همه چييييز خوب ميشه

تصور ميكنم وقتي خبر مرگشو بهم بدن چقد خوشحال ميشم فك كنم بهترين خبر زندگيم باشه

با خودم فك ميكنم صداش تا ابد قطع ميشه ديگه هيچ وجوديتي نداره حس ميكنم با رفتنش زمين خيلي جاي قشنگ تري ميشه 

ولي خب خودمم اذيت ميشم ك اين حجم از نفرتو دارم تحمل ميكنم 

چيكار كنم بنظرتون

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیدونم خیلی ترسیدم ازت .بنظرم گناه داری ی فکری به حالت بکن

منم اميدوارم ي ادم دقيقا همينجوري بياد تو زندگيت 😘 اگه هم خودمو وضع زندگيمو ببيني دلت بيشتر ب حال خودت ميسوزه😘

با مرگ یا مجازات یه نفر دیگه ، خوشبختی ما بیشتر نمیشه.

همه چیز هیچوقت خوب نمیشه این ما هستیم که با رشد روحی و پذیرش ، میتونیم زندگی رو قابل تحمل تر و بهتر بگذرونیم.

آرزوی بد برای هرکسی ، در نهایت روح خودمون رو سنگین میکنه و بیشتر توی غم غرق میشیم.

همه چیز حساب و کتاب داره حالا دیر یا زود هرکسی به نتایج اعمالش میرسه.

منم اميدوارم ي ادم دقيقا همينجوري بياد تو زندگيت 😘 اگه هم خودمو وضع زندگيمو ببيني دلت بيشتر ب حال خ ...

الان ک آرزوی بد کردی پس چطور توقع داری خدا ازت راضی باشه

نمیدونم چطوره زندگیت اما آرزوی مرگ رو هیچوقت نکن

الان ک آرزوی بد کردی پس چطور توقع داری خدا ازت راضی باشهنمیدونم چطوره زندگیت اما آرزوی مرگ رو هیچوقت ...

عزيزم الان انتظار داري من بيام واسه شما توضيح بدم و شمارو قانع كنم كه چرا ارزوي بد كردم ؟ 

خير 

فقط گفتم كه اميدوارم دقيقا ي همچين ادمي بياد تو زندگيت😁

عزيزم الان انتظار داري من بيام واسه شما توضيح بدم و شمارو قانع كنم كه چرا ارزوي بد كردم ؟ خير فقط گف ...

ممطمئن باش نمیاد 

خدا کسی ک دلش سیاهه و آرزوی مرگ و نا خوشی رو واسه بقیه میکنه نگاه نمیکنه😘😁

ممطمئن باش نمیاد خدا کسی ک دلش سیاهه و آرزوی مرگ و نا خوشی رو واسه بقیه میکنه نگاه نمیکنه😘😁

خدا خودش جاي حق نشسته شما لازم نكرده از طرف خدا نظر بدي تو نميدوني اين ادم با زندگي من و بقيه چيكار كرده پس خيلي محترمانه دارم بهت ميگم لطفا دهنت رو ببند و توي تاپيك من شركت نكن و ب جاي قضاوت كردن بقيه ي روانشناس برو واسه درمان اظطراب اجتماعيت 😁با تشكر

خدا خودش جاي حق نشسته شما لازم نكرده از طرف خدا نظر بدي تو نميدوني اين ادم با زندگي من و بقيه چيكار ...

حالا مثلا رفتی تایپک منو چک کردی به روم اوردی🤣🤣

تنهایی شرف داره با معاشرت با آدم سمی و کینه ای مثل تو🤣🤣

لابد  این ک ارزو مرگشو میکنی ببین چقدر از دست زجر کشیده ک براش غیر قابل تحمل شدی اتفاقا خودت باید خودتو درمان کنی روانشناسم جوابگو نیست 

حالا مثلا رفتی تایپک منو چک کردی به روم اوردی🤣🤣تنهایی شرف داره با معاشرت با آدم سمی و کینه ای مثل ...

ببين من نشستم الان دارم ي چيزكيك ايتاليايي خوشمزه ميخورم و از زندگيم لذت ميبرم و تو داري حرص تاپيك ي دختري ك حتي نميشناسيش و ميخوري 

شل كن بابا 😂 چقد بيكاري عزيزم من اصلا دلم سيااااه ولم كن تروقران 🤣🤣🤣