من خواهرم ۲۰ سالشه و سال دوم دانشگاهه . هم زمان تو این هفته دو تا خواستگار براش اومده ...
یکی شون پزشکه عمومی و خودش مطب داره جدای از اون تو یکی از کلینیک های زیبایی تهران هم کار میکنه (تزریق بوتاکس و ) پسره نسبتا مذهبیه یعنی نماز شو داره تیپش هم به مذهبی ها میخوره اخلاقش خیلی خوبه خانواده خوبی داره دو تا پسرن کلا این اولیه ، تاکید میکنم خیلی اخلاقش خوبه و با خواهرم تقریبا ۹ سال اختلاف سنی داره ماشین و خونه هم داره
مورد بعدی پسره نظامیه حقوقش خوبه اینم ماشین و خونه داره خیلییی پسره خوبیه از لحاظ اخلاقی همه جوره مورد تاییده... اینا هم دو تا پسر ن که بزرگه عقد کرده است، این دومیه خانواده شم خوبن ارشد حقوق بینالملل داره و با خواهرم ۵ سال فرقشه
حالا مشکل اینجاست که خواهرم نمیدونه چه کار کنه ؟ میگه هر دو به دلم نشستن ولی با کار پزشکه مشکل داره ! آخه ما خودمون مذهبی هستیم خواهرم میگه چون تو کلینیک زیبایی با خانوم ها در ارتباط و اینا تحقیق کرده که حقوقش مشکل داره چون این کارا جنبه زیبایی داره نه درمانی ... از طرفی اخلاق جفت شون به دلش نشسته .. میگه اگه به دکترع بگم این کارشو و به خاطر من کنار بزاره و فقط طبابت کنه بده ؟؟؟
مامانم گفته هر طور خودت میدونی
بابامم میگه جفتشون مورد تایید ن خودت باید انتخاب کنی چون تو قرارع زندگی کنی 🥲 به خدا موندم چی بهش بگم اصلا حال و روزش خوب نیست میگه میترسم یه انتخابی کنم که بعدا پشیمون بشم ...
نگید سن ش کمه و ... دختره عاقلیه با زندگی مشترک مشکلی ندارع نظر تون چیه ؟ خودتون و بزارید جای ابجیم