2777
2789

همه میگن قیافت ریخته

عوض شدی

فلان شدی

چیکار کنم به نظرتون

پول فیلر و ترریق ندارم

من روزهای سختی میگذرونم😔 اونقدر سخت که هر لحظه از نگرانی و ترس تپش قلب دارم یا پاهام میلرزه ، شبا نمیتونم بخوابم ،،،،،اگه میتونی و راضی هستی دعام کن 🙏🏻😭 شاید نجات پیدا کردم از گرفتاری. اگه دعام کردی بگو برات صلوات بفرستم❤️
مکمل و ویتامین و زینک استفاده کن . کرم و پماد خوب

میخورم

روتین پوستی هم دارم

من روزهای سختی میگذرونم😔 اونقدر سخت که هر لحظه از نگرانی و ترس تپش قلب دارم یا پاهام میلرزه ، شبا نمیتونم بخوابم ،،،،،اگه میتونی و راضی هستی دعام کن 🙏🏻😭 شاید نجات پیدا کردم از گرفتاری. اگه دعام کردی بگو برات صلوات بفرستم❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخورمروتین پوستی هم دارم

حال کافی  تغذیه مناسب . استرس و اضطراب خیلی بده اولین جا روی صورت تاثیر می‌زاره . من دقیقن زمانی ک حاله دلم خوبه حس میکنم قیافم و همه چیم اوکیه ولی وقتی یکم مشکل دارم پوستم موهام دندونام همه چیم داغون میشه 

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

حال کافی تغذیه مناسب . استرس و اضطراب خیلی بده اولین جا روی صورت تاثیر می‌زاره . من دقیقن زمانی ک ح ...

حال روحیم راستش زیاد خوب نیس روزهای سختی میگذرونم

حال کافی تغذیه مناسب . استرس و اضطراب خیلی بده اولین جا روی صورت تاثیر می‌زاره . من دقیقن زمانی ک ح ...

از طرفی وزن کم کردم بقیه هی قیافمو به روم میارن

اعتماد به نفسمو از دست دادم

حال روحیم راستش زیاد خوب نیس روزهای سختی میگذرونم

عزیزدلم درکت میکنم شرایط آدم ک بد باشه نمیتونه اصلن ب خودش فکر کنه . ولی تا جایی ک میتونی سعی کن غصه و غم از خودت دور کنی . تنها چیزی چاره نداره مرگه عزیزم پس هر اتفاقی هم ک افتاده اینو بدون اولویت اول و آخر خودتی 

عزیزدلم درکت میکنم شرایط آدم ک بد باشه نمیتونه اصلن ب خودش فکر کنه . ولی تا جایی ک میتونی سعی کن غصه ...

ممنونم از حرفات

از طرفی وزن کم کردم بقیه هی قیافمو به روم میارناعتماد به نفسمو از دست دادم

ب حرف دیگران توجه نکن عزیزم . من لاغر شده بودم مدام میگفتن چرا لاغری . چاق شدم میگفتن چرا چاقی . الان ک باز دوباره دارم وزن کم میکنم میگن وای باز داری لاغر میشی😐اصلن خودتو اذیت نکن بقیه حرف برا گفتن دارن همیشه . ببین خودت چجوری راحتی و چیو دوسداری همون باش 

ب حرف دیگران توجه نکن عزیزم . من لاغر شده بودم مدام میگفتن چرا لاغری . چاق شدم میگفتن چرا چاقی . الا ...

اخه خودمم میبینم قیافمو 

دوس ندارم این قیافمو😔😔😔😔

قربونت عزیزم . کاری از دستم بر نمیاد جز اینکه بگم قوی باش تا این سختیاهم رد بشه . امیدت بخدا باشه هی ...

ممنونم ازت❤️❤️❤️❤️

اخه خودمم میبینم قیافمو دوس ندارم این قیافمو😔😔😔😔

عزیزدلم پس رژیم بزار کنار ب خودت سخت نگیر همه ک نباید تو ی سایز و اندام باشن نباید همه باربی باشن ک . تا وقتی چاقی و لاغری ب سلامتت اسیب نزده اصلن نیازی نیست کم و زیاد کنی وزنت . میشه بپرسم چن کیلو بودی الان چندی اگه راحت نیستی نگو

عزیزدلم پس رژیم بزار کنار ب خودت سخت نگیر همه ک نباید تو ی سایز و اندام باشن نباید همه باربی باشن ک ...

60 بودم شدم ۵۵ 

بدنم عالی شده 

تو ۶۰ شکمم خیلیییی بد بود

الان اما قیافم

60 بودم شدم ۵۵ بدنم عالی شده تو ۶۰ شکمم خیلیییی بد بودالان اما قیافم

عزیز دلم یهو پنج کیلو کم کردی بدنت کلی ویتامین و املاح چیزای خوب از دست داده ک ذخیره کرده برا خودش . یکم زمان بده ب خودت الان بدنت صورتت و پوستت نیاز داره تا با خودش کنار بیاد . ی مدت بگذره دوباره خوب میشی . الکی خودتو غصه نده اونجوری بیشتر صورتت لاغر و غمگین تر میشه