من روزهای سختی میگذرونم😔 اونقدر سخت که هر لحظه از نگرانی و ترس تپش قلب دارم یا پاهام میلرزه ، شبا نمیتونم بخوابم ،،،،،اگه میتونی و راضی هستی دعام کن 🙏🏻😭 شاید نجات پیدا کردم از گرفتاری. اگه دعام کردی بگو برات صلوات بفرستم❤️
عزیز دلم یهو پنج کیلو کم کردی بدنت کلی ویتامین و املاح چیزای خوب از دست داده ک ذخیره کرده برا خودش . ...
واقعا بعد یه مدت اوکی میشه به نظرت؟
من روزهای سختی میگذرونم😔 اونقدر سخت که هر لحظه از نگرانی و ترس تپش قلب دارم یا پاهام میلرزه ، شبا نمیتونم بخوابم ،،،،،اگه میتونی و راضی هستی دعام کن 🙏🏻😭 شاید نجات پیدا کردم از گرفتاری. اگه دعام کردی بگو برات صلوات بفرستم❤️
آره عزیزدلم مطمئن باش درست میشه . از قبل هم بهتر میشه . تو انقد قوی بودی م تونستی از سر اون شکم لعنتی راحت بشی . الآنم همونقدرقوی باش تا زودتر صورتت شاداب بشه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
آره عزیزدلم مطمئن باش درست میشه . از قبل هم بهتر میشه . تو انقد قوی بودی م تونستی از سر اون شکم لعنت ...
ممنونم ازت
عین فرشتهها سر راهم سبز شدی
فدات بشم عزیزم . خوشحالم ک تونستم بهت یادآوری کنم تو بهترین ورژن خودت هستی و هیچوقت حق نداری با خود ...
شبت بخیر
ممنونم ازت