2777
2789
عنوان

شما دوران عقد خوبی داشتین

2353 بازدید | 146 پست

خیلی مسخرست.اون خونه باباش من خونه بابام.همش درگیر.کارشم ی روز هست ی روز نیست.خونه نداریم.🥲۲ماه عقد کردیم.عصبانیم.نزدیک پر..یودمه زنگ زدم حالمو خوب کنه خودش صداش .گرفته تر بود.عصابمو خورد کرد🥲دلم پو...ل زیاد میخواد.برای شمام همینطور بوده؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما سه سال دوست بودیم

دوسال خونه گرفته بودیم 

بعد عقد گرفتیم باز رفتیم خونمون

عروسی اینا نگرفتیم 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

خونه خودمون زندگی می‌کنیم و اوکیه 

ولی دلم میخواست ی خانواده گیر داشته باشم نزارن باهاش برم بیرون با کلی پیچوندن و هیجان برم پیشش😂🥲

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

دوران عقد همش میگفت قوز نشین همش. 

خداروشکر که زود تموم شدا وگرنه پارش میکردما🔪😂

به امضام نگاه نکن میگم نگا نکن میخوابونم دهنتا میگم برو امضا بعدی برو دیگه اهههه عجب آدمی هستیا بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک😎😂

ماهم ۹ ماهی میشه عقدیم و نه اصلا خوب نیست اونم نه بخاطر دوری مسائل دیگس

منم دوری کار ندارم.هنوز جشن نگرفتیم.خونه تداریم.کارشم میزون نیست.عصابم خیلی خورد.اگه پول بود.این مشکلا نبود🥲🥲شما خونه دارین

دوسال باهم زندگی کردید بعد عقد کردید؟

اره

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂