2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگن قبل از اذان صبح بهترین موقع است

اره عزیزم منم شنیدم ولی اغلب اون موقع خیلی خوابم میگیره و نمیتونم از جام پاشم حتی اگه بیدار باشم

انگار شیطونه نمیذاره بخونم

چون ساعت ۱ اینا وضو میگیرم منتظر میمونم تا بخونم

میگن نزدیک اذان صبح باشه بهتره 

ولی قبل از خواب هم میتونی بخونی و بخوابی 

لطفا یادم کن اسمم زینب هستش و ۳۵سالمه ومجردم و بیکارم عروسی کسایی شرکت میکنم یا خبر عقد کسایی رو میشنوم ک ی زمانی پیک بهاریشونو حل میکردم یا شیر خشک بهشون میدادم شاید با شاغل شدن از این محیط دور شدم و ی فرجی شد تو زندگیم ب امید خدا منتظر تماس از طرف شرکت زنگ بزنن بگن بیا سرکار مشغول شو واز پس کار بربیام و ماندگاری بشم شرایطم بده خیلی بد چ تو درو همسایه چ دوست و فامیل حتی خانواده مادرم ک با نفرت سر سفره بهم غذا میده قشنگ نفرت رو تو چشماش میشه دید 😭😭😭

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

از دوازده شب به بعد می‌تونی بخونی اما اگه بتونی نیم ساعت قبل از اذان صبح بیدار شدی و بخونی طوری که بعدشم بلافاصله وقت اذان صبح بشه بهترین زمانش اون موقع است نماز شب خیلی خوبه منم بعضی وقتا می خونم

الحمدلله ربِّ العالمین،خدایا تقدیر فرزندانم را زیبا بنویس و آنها رو خوشبخت و عاقبت بخیر بفرما تا من از ته دل بخندم.مهربان پروردگارم!مرا از جانب آنها مورد آزمایش قرار نده.و عاقبتِ تمامِ فرزندانِ این سرزمین را بخیر بفرما.آمین یارب العالمین.
میگن نزدیک اذان صبح باشه بهتره ولی قبل از خواب هم میتونی بخونی و بخوابی لطفا یادم کن اسمم زینب هستش ...

پیامتو خوندم گریم گرفت...

عزیزم حتما به یادتم به شرط توفیق

ببین این همه درخت روی زمینه، هر درخت یه عالمه برگ داره

خدا برای تک تک اون برگا یه برنامه ای داره که دقیقا در چه روز و ساعت و ثانیه ای بیفتن روی زمین...

حتی یدونه قطره بارونی که میخوره به صورتت دقیقا از اول با همین هدف تولید شده

فکرشو بکن... این همه قطره بارون... برا هر کدوم خدا برنامه ای داره

مگه میشه آدمو فقط خلق کرده باشه و برای برنامه ای نداشته باشه؟

حتما و قطعا داره آزمایش میکنه صبر و درجه ایمانمونو...

صبور باش عزیزم...

خدا خیلی خیلی بزرگه

راستی استغفار زیاد بگو خیلی زیاد خیلی راه گشاست

التماس دعا

قبول باشه منم دعا کنید لطفا🙏🏻

محتاجیم به دعا عزیزم

الحمدلله ربِّ العالمین،خدایا تقدیر فرزندانم را زیبا بنویس و آنها رو خوشبخت و عاقبت بخیر بفرما تا من از ته دل بخندم.مهربان پروردگارم!مرا از جانب آنها مورد آزمایش قرار نده.و عاقبتِ تمامِ فرزندانِ این سرزمین را بخیر بفرما.آمین یارب العالمین.