2777
2789
عنوان

خانما کمک اقدامم حالم خیلی بده

68 بازدید | 3 پست

سلام خانمای عزیز 

دوستان من دوساله اقدامم اما زیاد جدی نبود اما الان این ماه خیلی جدیه رفتم دکتر دکتر گفت سالمی

این ماهم کلی دارو و آمپول داده بهم کلی داروی هرمونی و ستا آمپول ک برای روز ۹ و ۱۰ و۱۱ قاعدگی باید میزدم

که همه رو زدم اما دقیقا همین مدت سرما خوردگی شدیدی گرفتم 

یک آمپول برای روز ۱۴ قاعدگی بود ک اونم تزریق کردم 

روز ۱۴ قاعدگی هم زیر دلم خیلی شدید درد میکرد

تا روز ۱۸ قاعدگی سعی کردم یک روز درمیون رابطه داشته باشیم

الان من از بعد آمپولا حالا حالم خیلی بده اصلا اشتها ندارم بوی غذا ک بهم میخوره حالم بد میشه هر شب سرم درد میکنه  اسید معدم یکسره میزنه بالا

امروز کار سنگین کردم ب مامانم کمک کردم انباری رو تمیز کنیم حالا امروز حالم خیلی بدتر شده

موقع کار دلم درد میکرد

حالا نمیدونم چیکار کنم موعدمم روز یکم و تا سوم ماه جدیده 

نمیدونم چیکار کنم الان میگن حتی بی بی چکم جواب نمیده دکترم فعلا اینجا نیس واقعا موندم 

الان هیچ کجا رو نداشتم حرف بزنم و بپرسم 

منم عزیزم دل درد دارم و پریود نشدم و علائمایی ک میگی رو دارم 

تاپیکم زدم ک ببینم ایا اگ باردار باشی اوایل دردر پریودی رو داری  یا ن ک اکثرا میگن بله

امیدوارم ک نی نی باشه عزیزم برای منم دعا کن نا امید نشم و چند روز دیگه ازمایش بدم و مثبت باشه

منم عزیزم دل درد دارم و پریود نشدم و علائمایی ک میگی رو دارم تاپیکم زدم ک ببینم ایا اگ باردار باشی ا ...

مدعوت کی هست عزیزم

ان شاالله ک آزمایش بدی جوابش مثبت باشه حتما بهم خبر خوشو بدی گلم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.