2777
2789
عنوان

روش تضمینی من برای تناسب اندام

824 بازدید | 41 پست

این روش رو امتحان کنید، تو دو سه روز اول تغییر زیادی در روحیه خودتون احساس میکنید، پر انرژی تر و با روحیه تر خواهید بود، در همان ماه اول تغییرات جسمی و متناسب شدن محسوس خواهد بود، همچنین پوست و موی با نشاط تری خواهید داشت

روش من که در مورد تمامی بیمارانم جوابگو بوده است از این قرار است:

مجموعا دو الی سه قاشق غذاخوری میکس انواع پودر جوانه خوراکی شامل جوانه های گندم،جو،ماش،عدس،ذرت،ارزن را در یک لیوان ریخته، یک قاشق چایخوری عسل یا شیره خرما را به آن اضافه میکنیم، به لیوان مقداری شیر اضافه کرده، خوب هم میزنیم و به جای صبحانه میل میکنیم، از این به بعد هفته ای حداقل پنج روز صبحانه تنها ترکیب فوق رو میل میکنیم، چند ساعت بعد به شدت احساس گرسنگی میکنید که ناشی از افزایش متاسبولیسم ‌بدن و افزایش فعالیت مغزی است، نیم ساعت قبل از نهار یک لیوان دیگر از ترکیب فوق مینوشید و چون در هنگام نهار سیر خواهید بود نهار کمتری خواهید خورد، 

تنها همین، هیچ محدودیت دیگری برای خوردن غذا وجود ندارد، به همین راحتی با شیب مناسب تناسب انپام خودتون رو به دست میارین، همزمان احتمال ابتلا به سرطان، بیماری های شبکه عصبی ، ام اس و قند خون، بیماری های قلبی ... را کاهش میدهید، همچنین از اثرات روحی که به دست می آورید در جهت بهبود کیفیت زندگی شخصی خود بهره مند خواهید شد.

Www.javanesaz.ir اطلاعات  جوانه ساز   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

يه سوال با اين صبحونه كه سير نميشيم

چرا سیر میشین، پروتئین موجود در پودر جوانه عدس و ماش و همچنین سبوس موجود در تمامی جوانه ها شما رو سیر نگه میداره، البته چون این صبحونه متابولیسم بدن شما رو به شدت بالا میبره چند ساعت بعد به شدت احساس گرسنگی میکنید، در واقع بدن برای تامین انرژی به مصرف چربی ها روی میاره، حالا یه لیوان دیگه از این معجون بخورین و مجددا سیر میشین، نیم ساعت بعد هم نهار بخورین، نکته قابل توجه این هست که تمامی مواد مورد نیاز بدنتون تامین میشه، بسیار پر انرژی هستید و در عین حال کم کم لاغر میشوید

میخوای کم کنی یا نه؟😆😆😆😆 بگو چشم😂😂

ببخشيد من از بچه گي كنجكاو بودم خب😂😂😂😂

اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔
جوانها رو آماده کنیم و پودر کنیم ؟؟و روزی چند قاشق از پودر جوانه  استفاده کنیم

بله میتونین آماده کنید، حتما در دمای زیر چهل درجه خشک کنید و پودر کنید، 

چرا سیر میشین، پروتئین موجود در پودر جوانه عدس و ماش و همچنین سبوس موجود در تمامی جوانه ها شما رو سی ...

خيليم عالي اين پودر جوانه ها رو ميشه از عطاري تهيه كرد؟

اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔
چرا سیر میشین، پروتئین موجود در پودر جوانه عدس و ماش و همچنین سبوس موجود در تمامی جوانه ها شما رو سی ...

من جوونه گندم و عدس رو بیرون دیدم ولی بقیا رو ته ، از کجا باید تهیه بشه ؟؟ چه مقدار عسل و شیره خرما اضافه کنیم ؟؟ جوونه ها تر باشن یا خشکشون کنیم ؟؟

خيليم عالي اين پودر جوانه ها رو ميشه از عطاري تهيه كرد؟

بله، در عطاری ها هم میتونین تهیه کنید، اما مراقب باشید که در دمای زیر چهل درجه خشک شده باشند و زمان پودر شدن هم دمای پودر به بالای چهل درجه نرفته باشد

بله، در عطاری ها هم میتونین تهیه کنید، اما مراقب باشید که در دمای زیر چهل درجه خشک شده باشند و زمان ...

ما كه نميدونيم چطوري خشك شدن 

جاي مطمئن سراغ داريد تهيه كنيم

با ارزش پوزش . برای تبلیغات فروش جوونه ها این دستور چربی سوزی رو دادید یا واقعا تاثیر داره؟؟🤔🤔

خودتون تهیه کنید، خشک کنید ، پودر کنید و استفاده کنید، مهم نیست  که از کجا تهیه میکنید، خودم شخصا استفاده میکنم روزانه و هر کسی که این روش رو استفاده کرده نه فقط از نظر جسمی که از نظر روحی هم بسیار راضی بوده