2777
2789
عنوان

دم كرده عروس پشت پرده براى بقايا

| مشاهده متن کامل بحث + 28170 بازدید | 62 پست

وقتی برا سقط هست حتما بقایا رو هم دفع میکنه استفاده کن توکل به خدا بهتر از کورتاژه شاید کارت باهمین راه افتاد

😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره دیروز یه نفر برا سقط به بقیه معرفیش میکرد این گیاه رو.اگه راحت نمیفروشن پس چرا میارن عطاری ها؟

ميفروشن اما بايد مدارك ببرى كه براى بقايا سقط ميخواى نه براى خود سقط .... 

زعفران دم کرده پونه چیزای گرم بخور

زعفران خيلى خوردم با عسل ... و گل گاو زبان 

اما از دو سه نفر شنيدم اين از همه بهتره... دعا كنين با اين رفع شه به كورتاژ نرسه ... همينجورى دارم داغون ميشم به خاطر از دست دادن بچم تحمل كورتاژ و ندارم ديگه اسمشم پشتمو ميلرزونه 

شما براى بقايا استفاده كردى عزيزم؟ ناشتا بايد بخورم؟  چقدر بخورم؟

من اول برای سقط خوردم اما تاثیر نداشت 

اما برای بقایا خیلی کمکم کرد 

هروقتم پریودم عقب میوفته یه مشت توی قوری میریزم و دم میکنم و یه لیوان میخورم و جواب میده

تلخه باید تحمل کنی 

من ناشتا نخوردم شاید تاثیرش بیشتر باشه

من اول برای سقط خوردم اما تاثیر نداشت  اما برای بقایا خیلی کمکم کرد  هروقتم پریودم عقب م ...

خيلى مرسى 

دعا كن جواب بده تورو خدا سه هفتست خونريزى دارم ديگه خسته شدم😭

زعفران خيلى خوردم با عسل ... و گل گاو زبان  اما از دو سه نفر شنيدم اين از همه بهتره... دعا كني ...

انشاالله عزیزم

عاشقم بمون همیشه$باورم همیشگی شه$فرق بودو نبودت $فرق مرگو زندگی شه
عزيزم قرص هست براى بقايا 

با اجازه استاتر

رم جون من داستان انجلیلا رو که میذاشتین دنبال میکردم بعدا داستان جدید توی تاپیکها گم کردم اگه داستان جدیدی با م میزارین لطفا لینکشو بدین ممنون

عاشقی جرم قشنگیست به انکارش مکوش

من تازه سقط کردم

ی ماهه

فقط فعالیت کن بزار بیفته اون ی تیکم

موقع سقط باید راه بری،بدویی

تخم شوید و رازیانه و عروسک پشت پرده ر‌و‌ بخور

ی هفته هم صبر کن،نشد برو کورتاژ

روزی ۳ وعده بخور

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖
خيلى مرسى  دعا كن جواب بده تورو خدا سه هفتست خونريزى دارم ديگه خسته شدم😭

دختر از جونت سیر شدی؟ برو دکتر شاید لازم باشه کورتاژ بشی

خونریزی تا دو هفته طبیعیه بعدشم مثل پریود تا روز چهلم 

اما بیشترش خطرناکه

من تازه سقط کردم ی ماهه فقط فعالیت کن بزار بیفته اون ی تیکم موقع سقط باید راه بری،بدویی تخم شوید ...

مرسى عزيزم 

من خودش سقط شد 

خواب بودم با درد بيدار شدم رفتم دستشويى كه يهو يك عالمه خون و... ازم ريخت بيرون

(ببخشيد بى پرده ميگم)

همونجا رفتم اورژانس بيمارستان بهمن

گفتن سقط كردى ٦ تا قرص ميزو بهم دادن كه كامل دفع شه 

درد وحشتناااااكى داشتم خدا براى كسى نياره 

تا دو هفته بعد دوباره دكتر گفت برم پيشش كه رفتم گفت بقايا دارى هنوز ٤ تا ديگه قرص داد بهم ولى هيچ تاثيرى نكرد نه درد داشتم نه خونريزى شديد فقط لكه بينى!

گفت هفته ديگه بيا كورتاژ

رفتم پيش يك دكتر ديگه گفت عجله نيست واسه كورتاژ برو با پريوديت دفع ميشه

اين وسط يه خانومى گفت اين دم كرده رو بخور سر سه روز پاك ميشى 

حالا ايشالله كه تاثير بذاره

دختر از جونت سیر شدی؟ برو دکتر شاید لازم باشه کورتاژ بشی خونریزی تا دو هفته طبیعیه بعدشم مثل پریود ...

عزيزم من سه هفته گذشته هنوز از سقطم 

خونريزيمم اصلا شديد نيست در حد لكه بينيه ميخوام تا ميتونم نذارم به كورتاژ برسه

عزيزم من سه هفته گذشته هنوز از سقطم  خونريزيمم اصلا شديد نيست در حد لكه بينيه ميخوام تا ميتونم ...

کی سونو‌بقایا دادی؟ عزیزم حتما دفع شده چون اگر چیزی میموند خونریزیت شدید بود و قطع نمیشد 

کی سونو‌بقایا دادی؟ عزیزم حتما دفع شده چون اگر چیزی میموند خونریزیت شدید بود و قطع نمیشد 

من پريروز سونو بقايا دادم خونريزى داشتم اون موقع 

صبحش يه چيز گوشت مانند دراز ازم دفع شد شبيه همون چيزى كه تو عكسه! با همون ابعاد و شكل و همينجورى دو قسمتى ... بعدشم خونريزيم شد قطره قطره و كم! يعنى ممكنه همون بقايام بوده باشه؟ آخه ميگن خونريزى بعد بقايا قطع ميشه اما من هنوز قطره اى و مثل لكه بينى دارم