2777
2789
عنوان

دم كرده عروس پشت پرده براى بقايا

| مشاهده متن کامل بحث + 28142 بازدید | 62 پست
من پريروز سونو بقايا دادم خونريزى داشتم اون موقع  صبحش يه چيز گوشت مانند دراز ازم دفع شد شبيه ...

دفع شده شک نکن 

تازه اگر ایعاد بقایا خیلی بزرگ باشه کورتاژ میکنن 

به من گفت یا توی این چند روز یا در آینده و وقتایی که پریود میشی دفع میشه 

لکه بینی رو تا روز چهلم باید داشته باشی طبیعیه بهرحال سقط داشتی 

من یکی دو روز خوب میشدم یهو یه روز خونریزی میکردم  

تا چهل روز اینجوری بودم بعد خوب شدم 

اما یادت باشه حتتتتما آنتی بیوتیک استفاده کن وگرنه عفونت میکنی و دردسر ساز میشه 

به خودت برس سقط دقیقا مثل زایمانه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دفع شده شک نکن  تازه اگر ایعاد بقایا خیلی بزرگ باشه کورتاژ میکنن  به من گفت یا توی این چ ...

خدا از دهنت بشنوه ايشالله همون باشه😭😭 اين لكه بينى هم تموم بشه! 

مرسى عزيزم  من خودش سقط شد  خواب بودم با درد بيدار شدم رفتم دستشويى كه يهو يك عالمه خون ...

منم بچم قلبش وایستاد

اره واسه کورتاژ عجله نکن

ایشالا دفع میشه

نگران نباش عزیزم

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖
لکه بینی رو تا روز چهلم باید داشته باشی طبیعیه بهرحال سقط داشتی  من یکی دو روز خوب میشدم یهو ی ...

مرسى عزيز دلم حرفات خيلى آروم كننده بود...از خدا هيچى نمى خوام جز اينكه وقتى رفتم سونو اين دفعه بگه دفع شده! 

آنتى بيوتيك بهم آموكسى سيلين داده دارم ميخورم

ايشالله آرامش پيدا كنن همه و همه حاملگى هاى خوب و آروم و بدون تلخى رو تجربه كنن..بازم مرسى گلم🌷❤️🌷❤️🌷❤️

من پريروز سونو بقايا دادم خونريزى داشتم اون موقع  صبحش يه چيز گوشت مانند دراز ازم دفع شد شبيه ...

اره ممکنه باشه

منم همینجوری ۳ روز‌بعد ازم‌ دفع شد

ی سونو دیگه بکن

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖
منم بچم قلبش وایستاد اره واسه کورتاژ عجله نکن ایشالا دفع میشه نگران نباش عزیزم

مرسى عزيزم ❤️ متاسفم واسه شما هم ... ايشالله هرچى زودتر يه حاملگى شيرين خدا بهت بده

مرسى عزيزم ❤️ متاسفم واسه شما هم ... ايشالله هرچى زودتر يه حاملگى شيرين خدا بهت بده

فدات همچنین عزیزم❤️

با اجازه استاتر رم جون من داستان انجلیلا رو که میذاشتین دنبال میکردم بعدا داستان جدید توی تاپیکها گ ...

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1615707/يك-اشتباه-جزيى

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....
با اجازه استاتر رم جون من داستان انجلیلا رو که میذاشتین دنبال میکردم بعدا داستان جدید توی تاپیکها گ ...

عزيزم گذاشتم لينك داستان جديدو چهار قسمت رفته هرروز دارم ميذارم🌹🌹🌹🌹

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....
مرسى عزيز دلم حرفات خيلى آروم كننده بود...از خدا هيچى نمى خوام جز اينكه وقتى رفتم سونو اين دفعه بگه ...

فدات شم خانوم گل 

چون تجربشو داشتم دو سال پیش گفتم که خیالت راحت باشه 

موفق باشی عزیزم 

قرص مصرف كردم فايده نداشت دكتر گفت بايد كورتاژ كنى اما من بچه ندارم نمى خوام كورتاژ شم گفتم اين يك ...

من‌ استفاده کردم خیلی تاثیر نداشت دکترم خیلی ناراحت شد که جرا خودسر بودم و گفت خونریزیت زیاد میشه کم خونی‌میگیری

کیستم ؟؟؟؟                                                                یک تکه تنهایی !!!
خيلى مرسى  دعا كن جواب بده تورو خدا سه هفتست خونريزى دارم ديگه خسته شدم😭

من‌چی‌بگم که ۵۲ روزه خونریزی دارم

کیستم ؟؟؟؟                                                                یک تکه تنهایی !!!