2777
2789

اره زده زیرش

آخر هم با قاشق تونل میکنه از زندان فرار میکنه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره گفته سوار نشدن، بعد گفت در ماشینم هم خرابه اصلا باز نمیشه

آگاهی رفت دید واقعا در ماشینش باز نمیشه، کاراگاهه فکر میکنه پسر داره دروغ میگه

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

انکار کرد ولی موقع بازرسی ماشین لنگ خونی رو پیدا کردن و همونجا تموم شد

اون لنگ خونی واسه سر شکسته ی رفیقش بود 

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

اون لک خونی میدونی مال چیه؟؟ ربطی به بچه ها نداره

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

خوب اینجوری که خیلی بد شد اگر حقیقت رو گفته بود بهتر نبود؟لنگ خونی مال قسمت لوله که یه نفر زخمی رو سوار کرد خونای اونو باهاش پاک کردن

نه لکه خون پسر هم روشه

پسره که افتاد از ماشین پایین بعد خونی شد

نه لکه خون پسر هم روشه

اون پسر دختره اصلا بخاطر همون دستمال خونیا ترسیدن پریدن بیرون