2777
2789
عنوان

به نظرتون قدم مناسب سنمه

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 32 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به من همه میگن لنگ دراز و درخت چنار😑

من اصلا برام مهم نیست هر میخاد مسخره کنه تازه به عنوان تعریف هم حسابش میکنم ، شما قدت چنده مگه ؟ وزن و سنت چی؟ ارثی بلند شدی یا خودت با تغیه و ورزش قدتو بلند کردی؟؟

من اصلا برام مهم نیست هر میخاد مسخره کنه تازه به عنوان تعریف هم حسابش میکنم ، شما قدت چنده مگه ؟ وزن ...

۱۰ کیلو لاغر شدم الان ۵۲ کیلو قدم هم ۱۶۹ و ۱۶۸ و اینکه سنم ۱۴ ارثیه به بابا بزرگم و بابام و عمه هام رفتم 

هیچوقت کاری نکن بقیه بگن خوشبحالت همین خوشبحالت گند میزنه به کل زندگیت،مجرد و ته تغاری خونه🌼 برای رسیدن به خواسته هام و خواسته های بقیه یه سوره حمد و صلوات بفرست😍

تو که میخوای قد بلند بشی تا دیر نشده برو امپول هورمونی تزریق کن

هیچوقت کاری نکن بقیه بگن خوشبحالت همین خوشبحالت گند میزنه به کل زندگیت،مجرد و ته تغاری خونه🌼 برای رسیدن به خواسته هام و خواسته های بقیه یه سوره حمد و صلوات بفرست😍

من اصلا برام مهم نیست هر میخاد مسخره کنه تازه به عنوان تعریف هم حسابش میکنم ، شما قدت چنده مگه ؟ وزن ...

اره منم هرچی مسخره میکنن به شوخی میگیرم میگم ببخشید ولی خدا لایق دونسته مثله خودش همه رو از بالا نگاه کنم دهنشون بسته میشه😂

ببین دخترم الان ۱۵سالته دختر من از شما ۳سال بزرگ‌تره خب 

چیزایی که الان فکرتو مشغول میکنه چندسال دیگه اصلا بهش فکرم نمیکنی از بس مشکلات بیشتری جلوت قرار میگیره😂 

بعد قدتم اصلا کوتاه نیست کاملا نرمال و اوکیه بهترین قد برای خانم محسوب میشه عالی عالیه 

زیر ۱۶۰ اره کوتاه بالای ۱۷۰ هم اصلا قشنگ نیست اصلا 

موفق باشی

منم دلم میخواد قدم بلند تر بشه تو هم مثله من کتونی های لژ دار بپوش 

من تا چهارسال بعد پریود قدم رشد داشت

من یهو قد کشیدم یکم دیگه قد بکشم باید تو اسمونا زندگی کنم

میدونم خوبه ولی دوست دارم خیلیی بلند بشم

برو دکتر قرص و آمپول بهت میده شاید آمپول هورمونی ورزش کن بارفیکس عالیه