2777
2789
عنوان

به نظرتون قدم مناسب سنمه

275 بازدید | 32 پست

من 15 سالمه قدم 164 هست ، به نظرتون قدم مناسب سنم هست؟؟ دوست دارم برم بالای 175 ، خیلی دوست دارم قدم زیاد بلند باشه ، اول بگین قدم نسبت به سنم خوبه یا نه؟ بعد اگه راه حلی برای افزایش قد دارین بگین ؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه فکرنکنم دیگه تغییری کنی منم همسن تو بودم قدم همین بود حالا شدم ۱۶۷

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

قد بلند بشی 2 متر باید تو آسمون ها دنبال یکی بگردی 

اگه دنبال درآمد راحت و مجانی و بدون دردسر میگردی برنامه ( کانکت یار) از بازار دانلود کن ، هیچی هم نمیخواد نه کد معرف نه شماره ، دعا یادت نره 

به من همه میگن لنگ دراز و درخت چنار😑

هیچوقت کاری نکن بقیه بگن خوشبحالت همین خوشبحالت گند میزنه به کل زندگیت،مجرد و ته تغاری خونه🌼 برای رسیدن به خواسته هام و خواسته های بقیه یه سوره حمد و صلوات بفرست😍