2777
2789
عنوان

شب عروسی دعوتیم🌈

296 بازدید | 21 پست

از چهارشنبه گلو درد داشتم و سرفه خشک و اینا دارم نمیدونم چه کوفتی بود ویروس بود چی بود بدن دردم داشتم امروز بدن دردم بهتره اما سرفه هام یهو میگیره یه عالمه سرفه خشک میکنم یه ساعت پیش دیفن هیدرامین کامپاند خوردم پنج سی سی بازم سرفه دارم یکسره نیستا یهو میگیره خیلی شدید سرفم میکنم حالت حساسیته چیکار کنم دیگه

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نرو بقیه هم مریض میشن

😐عزیزم دوره ش که گذشته سرفه هام می‌خوام خوب بشه

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

😐عزیزم دوره ش که گذشته سرفه هام می‌خوام خوب بشه

سرفه مگه منتقل نمیکنه ویروس رو؟

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
نرو عروسی کلی ادمو مریض میکنی

😫راهکار قطع شدن سرفه بده روز اول که نیست چهار روز گذشته واگیرش تموم شده

ویروسه صددرصد

😕😕 چیکار کنم

نرو خواهشا دورش که دو روزه نیست

😫چهار روز گذشته