2777
2789
عنوان

بارداری و جایگزینی

103 بازدید | 10 پست

سلام دوستان اگر کسی تجربه داره کمکم کنهههه

ی سری علائم دارم 

روز. یازدهم و دوازدهم و پانزدهم سیکلم اقدام داشتم 

روز بیست و چهارم و بیست و پنج سیکل دو تا لکه قهوه ای دیدم و دیگه نه لکه بینی داشتم نه خونریزی ،امروز روز سی و دوم سیکل هستم هنوز پری نشدم ،روز سی ام تست زدم منفی بود ، سه چهار روز پیش کمر درد شدید و لگن درد داشتم ،الان علائم پریودی ندارم فقط حس میکنم یکم سینه هام سنگین شده و کنارشون درد میگیره یکم

بیست و ششم هرماه روز اول پریودیم بود .

نمی‌دونم چیکار کنمممم میترسم دوباره تست بزنم منفی باشه ،دکتر بهم گفت سه روز دیگه برو آزمایش خون بارداری 

چهار ماهه اقدامم  ،این ماه رو دارو مصرف کرد شوهرم فکر نمی‌کردم احتمال بارداری داشته باشم 

شما شرایط من رو نداشتید ؟؟؟؟

بنظرتون من باردارم؟

دوماه زیر نظر پزشک بودم خودم برای دختر زایی ماه سوم گفت اقدام کن 

لتروزول و کلومیفن خوردم برای اینکه دوقولو بشه روز دوازدهم سیکل هم آمپول زدم با وجود سه تا فولیکول بالای هجده ولی باردار نشدم 

ماه چهارم شوهرم تست داد یکم حرکتش ضعیف بود شبی یکی کلومیفن خورد تا یکماه دوباره تست داد حرکتش رفته بود بالا ولی تعدادش از شونزد شده بود ده 

دوباره لتروزول و فرتیل اید و ویتامین ای براش نوشت 

هنوز آزمایش نداده ببینه جوابش چی میشه منتظره ببینه من باردارم یا نه تا بعد بره ازمایش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی لتروزول و کلومیفن خوردم سر موعد پری شدم دکتر گفت کیست نشده بودن 

ممکن بعد یکماه کیست شده باشن؟ 

علائم که هیچ ندارم 

ولی این عقب افتادن پریودی و اینا یکم فکرم رو درگیر کرده

ان شاالله بارداری

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
دوماه زیر نظر پزشک بودم خودم برای دختر زایی ماه سوم گفت اقدام کن لتروزول و کلومیفن خوردم برای اینکه ...

من ک بیخیال شدم و علایم های تکراری اهمیت ندادم والان بتام بالاس ۱۵هزار و خورده من نمیدونم ماه بارداریم بالا رفته یا دوقلو هست.تازه متوجه بارداریم شدم

فقط 17 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

چراااا ما باید با کلی دارو و درمان بچه بیاریمتو رو خدا ناشکری نکنید

شوهرم میگه امادگی بچه دیگه با این شرایط اقتصادی نداریم..خدا ب دلش مهر بچه بندازه و برکت بیاره

فقط 17 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...