2777
2789
خواهره یه باکیش هس. بنظرم یه حسایی داره به همسر ایشون. الله اعلم نمیشه قضاوت کرد ولی از این پیاما و ...

دقیقا منم.خواهرش از روی کم سن و سالی و حماقتش کارو داره پیچیده میکنه.به نظرم ارتباط استارتر با خانواده اش موضوعو پیچیده تر هم  می کنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وابسته شده مطمعنم😔💔

گلم حس میکنم خواهرت ب شوهرت حس داره 

به تو فکر کردم دوباره دوباره به تو فکر کردن عجب حالی داره....(:برای همیشه از این سایت رفتم نمون جای قشنگی نیست لذت زندگی کردنو ازت میگیره

دقیقا منم.خواهرش از روی کم سن و سالی و حماقتش کارو داره پیچیده میکنه.به نظرم ارتباط استارتر با خانوا ...

😔💔دیگه کم اوردم هنوز ول کن نیست هی خدافظی میکنه هی پیام 

تونسم بقیه پیاماهم عکس میگیرم یواشکی 

دلتنگی شیطونکم🖤

وابسته شده مطمعنم😔💔

اسی این ارتباط مسخره رو تمامش کن.دلم یه جوری شد.خواهرت داره با تو همزاد پنداری می کنه و انگار همش خودشو جای تو میذاره.توی سن بلوغه عقلشم نمیرسه که ممکنه زندگی تو رو خراب کنه.خیلی حواستو جمع کن اراده کن نری خونشون.شوهرت هم چنین احساس داره و چیزایی فهمیده که نمیاد خونتون

وابسته شده مطمعنم😔💔

براش وابستگی جدید درست کن

ببین دخترای همسن خواهرت

اکثراً یا عاشق بی تی اس(یه گروه خواننده ی کره ای) هستن

یا عاشق خواننده های امروزی مثل حامیم و..

لینک کانال شون توی روبیکا و ایتا رو براش بفرس 

کلا میره توی فاز اونا

اگه سمت حفظ قرآن و باشگاه ورزشی و  هنر و اینا میرفت ک چه بهتر

زندگی مثل سیگار میمونه🚬روشن ک شد""چه بِکِشی// چه نَکِشی //تا تهش میسوزه👍
خودم تز شوهرم خاستم اینطوری بگه گفتم یه چی بگو ول کنه ولی هنوز ول نکرده هی صدای پیامش داره میادرو گو ...

نه به شوهرت هیجی نگو حساسش نکن. ولی ب جاش زنگ ب خاهرت بزن و بگو دیگه نبینم به شوهر من پیام بدی اعصابش خورد میشه بعدم بگو هر وقت صلاح بدونم میام و میرم دیگه کارت تکرار نشع. به جوری بشونش سرجاش

هنوزم داره پیام میده💔

به شوهرت بگو گوشیو بده

بنویس منم فاطمه دارم جواب میدم

فلانی خوابه

چرا ول نمیکنی

بعدش جلو شوهرت اصلا عصبی نشو 

لبخند بزن و بگو عزیزم زیاد جوابشو نده  مهم نیس ناراحت شه

زندگی مثل سیگار میمونه🚬روشن ک شد""چه بِکِشی// چه نَکِشی //تا تهش میسوزه👍
به شوهرت بگو گوشیو بدهبنویس منم فاطمه دارم جواب میدمفلانی خوابهچرا ول نمیکنیبعدش جلو شوهرت اصلا عصبی ...

یه وقت شوهرش ناراحت نشه.اما اره به شوهرش بگه عزیزم شرمنده ام خواهرم داره خستت می کنه می خوای من باش چت کنم؟؟