2777
2789
خواهرم 13تایپیکای قبل بخونی ابجیم خیلی اذیتم میکنه حتی میگه شماهمومیبوسین من زورم میاد

به نظرم بهتره یه مدت با خانواده ات کلا قطع ارتباط کنی.کار سختی نیست یه اراده ی نسبتا قوی لازمه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهرم 13تایپیکای قبل بخونی ابجیم خیلی اذیتم میکنه حتی میگه شماهمومیبوسین من زورم میاد

خودت بهتر میتونی بفهمی خواهرت منظورش چیه .چون سنش کمه اگه بزرگ تر بود میگفتم صد درصد چه منظوری داره 

اسی جانچرا اسرار میکنه برید خونشونخواهرت مجرده درسته؟

اره مجرده 

یامیادمیمونه یا میخاداونجاباشیم برداشتع همه شال هام قایم کرده من الان یه دونه شال ندارم 

دلتنگی شیطونکم🖤

اسی خواهرت چقدر عجیب غریبه.چند سالشه؟؟ از نظر عقلی سالمه؟؟ با توجه به تاپیکهات می گم

13سالشه 

اره بابا سالمه فقط رواعصاب منه

همشم احساس میکنم زیرسرمامانمه 

چون اونشب هم داداشم الکی بلندشد با شوهرم بحث کرد

دلتنگی شیطونکم🖤

اسی من تاپیک های قبلیتو خوندم

تا اینجا چیزی نشده

اما اگه ادامه پیدا کنه 

مطمعن باش یه چیزی میشه...

به شوهرت اصلا تذکر نده چون حساس میشه

اما به خواهرت بگو دفعه آخرت باشه پیام میدی

جوری ک بترسه 

یه مدت هم باهاش سرسنگین باش

اون الان تو سن حساسیه

ممکنه به شوهرت وابسته شه

زندگی مثل سیگار میمونه🚬روشن ک شد""چه بِکِشی// چه نَکِشی //تا تهش میسوزه👍
اره مجرده یامیادمیمونه یا میخاداونجاباشیم برداشتع همه شال هام قایم کرده من الان یه دونه شال ندارم

عزیزم یه مدت خونه بابات نرو خواهرتم راه نده خونتون می ترسم کنترل این موضوع از دستت خارج بشه و شوهرتم بره سمت اون.اخه قضیه یه جوریه

اره مجرده یامیادمیمونه یا میخاداونجاباشیم برداشتع همه شال هام قایم کرده من الان یه دونه شال ندارم

حسادت داره می‌کنه بهت.تاذاپنجا که میتونی کمتر کن رفت و آمد رو نه اینکه بگم خدایی حسی داره به همسرت بخاطر اینکه وابسته زندگی شما و همسرت نشه.این تویی که فقط میتونی مدیریت کنی

اره.متم همین حسو گرفتم👌

خواهره یه باکیش هس. بنظرم یه حسایی داره به همسر ایشون. الله اعلم نمیشه قضاوت کرد ولی از این پیاما و رفتارا من همجین حسی دارم ک یه حسایی داره ب همسر ایشون

نمیدونم چی بگم. پیامای ابجیت چرااینجوریه؟؟ حس میکنم ی جپری سربارتونه. همسرت هم میل رفتن نداره انگار ...

خودم تز شوهرم خاستم اینطوری بگه گفتم یه چی بگو ول کنه ولی هنوز ول نکرده هی صدای پیامش داره میادرو گوشی شوهرم منم اومدم اشپزخونه که مثلاخودم حساس نشون ندم

دلتنگی شیطونکم🖤