2777
2789
عنوان

جواب خوبی دادم به این آقا 🙂‍↕️

259 بازدید | 15 پست

جوابم خوب بود بچه ها؟

چی میگفتم بهتر بود؟

یه آقایی که مغازه داره توی محلمون و آدم خوبیه به نظر ، واقعا به نظرم آدم خوبیه..

تقریبا چهار ماهه من با این آقا توی واتساپ حرف می‌زنیم از همه چیز میگیم مثلا از خواننده ها از مسائل روز چمیدونم ازین چیزای عادی

بعد این آقا هیچ وقت مستقیم به من نگفته که بیا آشنا بشیم و یه قدمی برداره فقط ارتباطمون در حد اینه که استوری ها همو جواب بویم ودرمورد موضوعات متفرقه حرف بزنیم، اما مثلا روز دختر رو بهم تبریک گفت و تاریخ تولدمو پرسید!

منم دلو زدم به دریا و چند روز پیش بهش گفتم که شما قبلا به من گفتید دوست دارید با آدمهایی مثل من بیشتر معاشرت کنید سوالم اینه میخواید معاشرتتون در حد همین واتساپ باشه؟ اونم یه جواب سر بالا داد و گفت تا زمانی که دختر پسر مجردن اختیارشون دست خودشونه و شما اگه متاهل بودی من بهت پیام نمی‌دادم! منم بهش گفتم """پس شما برا من فروشنده ای هستی که هر وقت چیزی بخوام میام در مغاره میگیرم و دلیلی نمیبینم شمارتون داشته باشم""""

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.